maandag 24 april 2023

Ronde pannakooi

 

Ronde pannakooi Match met een diameter van 6 meter, doelen in wedstrijdformaat en de wanden 1.5m hoog.

Pannakooi Match, slechts 1 van onze vele mogelijkheden als het om een pannakooi of pannaveld gaat. Het is wel de enige in ons assortiment die we zowel als vaste pannakooi en als mobiele pannakooi kunnen leveren. Dus naast een aanwinst voor ieder speel- en schoolplein ook een uitkomst voor evenementen bureaus. Verzinkt of in 1 of meerdere ral kleuren van uw keuze.

Standaard afmetingen
De bovenaan dit blog afgebeelde ronde pannakooi hebben we op maat gemaakt. 
Standaard leveren we deze met een diameter van 6 meter en een wandhoogte van 60cm met pannadoeltjes 1.5 x 0.6m. (Wedstrijdformaat en deze ronde pannakooi is dus geschikt voor officiële pannawedstrijden en toernooien). 


Onze ronde pannakooi Match in het formele wedstrijdformaat bij het Stadion van FC Emmen

Nog een afbeelding van onze ronde pannakooi Match, deze staat bij ONR Roden en is ook in de clubkleuren gecoat..


Ronde pannakooi Match bij ONR Roden


De vierkante uitvoering
We kunnen onze Matchserie ook in een vierkante uitvoering leveren. De standaard afmeting van pannakooi Match vierkant is 4 x 6m. De achterwanden 0.6 meter hoog en de lange wanden ook 60 cm hoog.
Maar voor zowel de ronde als de vierkante uitvoering geldt dat maatwerk mogelijk is. Sportief plezier voor uw jeugd. Pannasoccer, nog steeds razend populair.Afgebeeld een 5 x 9 meter uitvoering van pannakooi Match in de vierkante uitvoering. De achterwanden 1.5m hoog en de lange wanden 0.7m. De wanden antraciet en de doeltjes rood gecoat.Pannakooi Match vierkant met kunstgras op een dak geplaatst. Afmetingen 5x9m. Deze pannakooi hebben we tevens voorzien van kunstgras.


Geluidsarme pannakooien
Doordat de hele Matchserie geproduceerd is van gelaste panelen zijn deze pannakooien zeer degelijk, duurzaam en geluidsarm. En dus ideaal in bewoonde omgevingen e.d. 

Messcherpe prijzen
Als het om pannakooien gaat, geldt dat SKWShop bijzonder scherp[e prijzen hanteert. Vaak geven we de laagste prijsgarantie, gewoon omdat we vinden dat gratis sporten en spelen voor ieder kind toegankelijk moet zijn. En wij een passie voor plein- en straatsporten hebben. 


 
Ook deze ronde pannakooi is maatwerk, de klant wenste een diameter van 5.5m i.p.v. 6 meter en een wandhoogte van 1.5m.


Pannakooi kopen?

SKWShop.nl - Maatwerk - Vakwerk
De sterkste in pannaveld en pannakooi op maat!

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag.

M: info@skwshop.nl
T:*31(09)502806970

Geen opmerkingen:

Een reactie posten