vrijdag 4 april 2014

Tribunebouw

Tribunebouw.

SKWshop heeft 2 types tribunes in het assortiment. Model Replay en Model Live.
Tot voor kort werden de delen hiervoor in Roemeniƫ gemaakt. Maar zoals vaker aangegeven, wat Nederland ons biedt, halen we ergens anders niet. We proberen op deze manier een bijdrage te leveren aan de Nederlandse economie.

Tribune Replay, geplaatst direct op het maaiveld.
Tribune Replay

Tribune Live, 1 meter boven het maaiveld. Geplaatst op een onderbouw.
Tribune Live

                                                     
Op dit moment zijn er vergevorderde onderhandelingen gaande met een Nederlandse staalbouwer, die geheel volgens de nieuwe NEN-normen, die dit jaar ingaan, produceert. Daarnaast is het veel gemakkelijker service verlenen. Dezelfde taal en dichtbij huis.

Duur?
Veel mensen denken dat een tribune bijzonder duur is.

Beide modellen tribunes bestaan uit standaard modules van 4 meter, geplaatst op een betonnen strokenfundering. U kunt dus kiezen uit tribune lengtes van 4, 8, 12, 16 enz. meter.
We leveren alle tekeningen en berekeningen. En het fundament bestaat dus uit een relatrief eenvoudige strokenfundering van beton, ca.70cm. Veel verenigingen hebben of kennen wel een aannemer die dit voor het fundament voor een goede prijs kan en wil aanleggen. Natuurlijk kunnen en willen we dit ook met alle plezier voor de club verzorgen. Maar een aannemer met een clubhart, geeft de vereniging vaak korting.
En met een aantal enthousiaste vrijwilligers zijn onze tribunes vervolgens zeer goed zelf te plaatsen. En desgewenst zorgen we voor begeleiding van de bouw.

U heeft dus de volgende mogelijkheden:
- u neemt de bouw volledig zelf voor uw rekening
- we leveren u een projectleider die u begeleidt bij de zelfbouw
- we regelen de complete bouw van de tribune voor u.

De prijs zal waarschijnlijk lager liggen dan u op het eerste gezicht denkt, als u naar de afbeeldingen van de tribunes kijkt. Maar schijn kan bedriegen, toch..?

Met betrekking tot het halen van de productie naar Nederland houden we u op de hoogte...

De aanlevering

De kraan, het belangrijkste hulpmiddel

De bouw
Het resultaat


Interesse? Neem rustig vrijblijvend contact met ons op, we informeren u graag.

Hartelijke groeten van #allesvoorbuiten. Sterk in buiteninrichtingen, voetbaldoelen, dug-outs, pannasoccer, slagbomen, fietsparkeren, overkappingen en meer..Lopende TOP-ACTIES bij SKWshop:


Aluminium jeugdvoetbaldoelen.

De actie met onze nieuwe 6 x 2 meter voetbaldoelen is met 1 maand verlengd. Een buitenkans voor iedere sportvereniging, camping, recreatiepark en school. Nu ook leverbaar in een 5 x 2 meter-uitvoering. Slechts 658,- per stel, inclusief, netten, nethaken en verzendkosten.

Volledig gelast voetbaldoel, nu ook in 5 x 2 meter-uitvoering leverbaar!

Pannaveld PS100-Basic  5 x 10 meter. Tijdelijk al vanaf 2750,- inclusief plaatsing!

Pannaveld PS100 afm. 6,5 x 12,5m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten