dinsdag 25 maart 2014

Footgolf, een officiële sport!
Deze keer een stukje over een relatief onbekende sport. Footgolf, erg leuk als teamuitje, familie-uitje, vrienden-uitje. Footgolf staat voor sportief spelplezier en ontspanning in de buitenlucht. 


Speel Footgolf / Voetgolf op een officiële golfbaan in Brabant!


De mooie entourage van een golfbaan waar je de holes niet bespeelt met een golfclub maar met je voeten en een voetbal. Het beste van beide sporten wordt gecombineerd. Naast inzicht, precisie en traptechniek moeten spelers rekening houden met waterhindernissen, bunkers, wind en natuurlijk het heuvelachtige landschap! Het ultieme doel bij footgolf is natuurlijk een hole-in-one! Degene die de voetgolfbaan aflegt in het minst aantal pogingen mag zichzelf footgolf-winnaar noemen en de beker in ontvangst nemen! De meeste footgolfers zijn zo enthousiast dat ze nog eens terugkomen om hun persoonlijk baanrecord te verbeteren.Voetgolf is sinds 2009 een officiële sport in Nederland. Tijdens het eerste NK Footgolf werd duidelijk dat footgolf meer eist dan alleen de juiste traptechniek. Onder meer Theo Janssen en Kenneth Perez zijn al Nederlands Kampioen Footgolf geweest afgelopen jaren.

Footgolf wordt doorgaans beoefend door verenigingen, vrijgezellen en vriendengroepen. Zeer geschikt als bedrijfsuitje, teamuitje, voetbaluitje, vrijgezellen- of vriendenuitje. Footgolf kan worden gespeeld door jong en oud, man en vrouw. Ook voetbalervaring is geen vereiste al is het wel handig als je enige vorm van balgevoel hebt. Kun je het op conditie niet meer bijbenen, géén probleem, met de juiste traptechniek kun je ver komen…!

Footgolf is te combineren met een borrelarrangement of een heerlijke lunch op locatie, maar ook een geheel verzorgd Footgolf Teamweekend is mogelijk!
Meer informatie over footgolf en de arrangementen op www.footgolfclub.nl/arrangementenHartelijke groeten van #allesvoorbuiten, sterk in voetbaldoelen, dug-outs, slagbomen, antiparkeer-palen en meer...
                           1 van onze lopende top-aanbiedingen!

Onze minipupillendoelen. JVD195, 325,- per stuk. Volledig gelast aluminium, inclusief net en nethaken. Topkwaliteit!

Minipupillendoel JVD195

En ons pannaveld, de PS100-Basic, het bewijs dat sportief panna-plezier best betaalbaar is. SKWshop, levert een ruim assortiment pannavelden en sportkooien op maat. De mogelijkheden zijn legio. We informeren u graag en ons advies is altijd gratis.


Pannaveld PS100

Geen opmerkingen:

Een reactie posten