zondag 16 maart 2014

Tribunebouw en semi-permanente pannavelden


Een weekje vol gas.Tribunebouw.


Afgelopen week werd ik gebeld: "Misschien stoppen we met tribunebouw". Wij direct;  "Nee dat gaat niet gebeuren."  Gewoon snel schakelen en we gaan zo snel mogelijk met een paar partners in gesprek. De tekeningen, berekeningen en know how zijn aanwezig.
De 1e uitnodiging is afgelopen zaterdag al verzonden.

Alhoewel een tribune imposant overkomt, is het echt geen hogere wiskunde om deze te produceren, de onderdelen zijn gewoon wat groter. Veel aanbieders zijn er niet (meer) in de markt en we zouden wel gek zijn als we dit laten lopen. We maken gebruik van de aanwezige kennis bij Intrasport en van ons steeds groter wordende netwerk.

Bij zelfbouw is het wel van belang dat er goed om de veiligheid gedacht wordt, maar ook hier sturen we indien deze kennis niet bij de club aanwezig is, een facilitator mee, die dan de aftrap van de bouw regelt t.a.v. veiligheidsaspecten. Ook kunnen we een projectleider meesturen die de bouw begeleid.

En...ook de productie van de tribunes proberen we in het Noorden van Nederland te realiseren, lukt dit niet, dan pas gaan we met anderen in gesprek.
Wordt dus vervolgd.... maar hoe dan ook, SKWshop blijft ook tribunes aanbieden! We zijn ondernemers, toch?

Tribune-serie Replay


Semi-permanente pannavelden.


Een paar weken terug ben ik benaderd door een bedrijfje die semi-permanente pannavelden in de markt zet, of wil gaan zetten. De vraag: "Wil je deze wel ookvoor mij gaan verkopen?"
Ons 1e antwoord is bijna nooit nee, dus een en ander besproken en toegezegd dat we dit wel willen proberen, maar eerst druk met andere zaken, dus we komen er op terug.
Semi-permanent betekent trouwens dat het een pannaveld is dat indien nodig, tijdelijk weer verwijderd kan worden, om bijvoorbeeld het terrein voor andere activiteiten te gebruiken.

Per ongeluk kom ik met een klant in gesprek die iets dergelijks zoekt. Ik denk, ik bel even de man op van de pannavelden, en biedt deze aan. Ik zou toch nog de wederverkoop verder met hem regelen, dus dan maar direct.

-"Hoi. met Karin." "Heb je mijn prijs van een mobiel pannaveld voor me 10 x 20 meter?"
-Antwoord: "Jazeker, 15.000,-."
-"Oke" zeg ik  "Waar verkoop ik deze dan voor?". 
-"Dat moet je zelf weten, kan wel voor 17.500,-.''
-"Waar verkoop jij ze dan voor in de markt", vraag ik.
-15.000,- zegt'ie...... 

Ja, hallo, ik ben een groothandel! Geen eindklant, ik ga zeker iemand een veld verkopen voor 17.500 en een week later heeft de buurman hetzelfde veld voor 15.000...bij hem!! Zo'n voorstel moet jij bij mij niet mee aankomen. Voelde me bijna beledigd!

Oke....Bellen, bellen, bellen.. en ook deze gaan we nu gewoon zelf in de markt zetten. Gewoon een principe-kwestie! 
Ja. sorry, ik ben een vrouw en als ik tegen mannen op moet boksen dan ben ik echt niet meer voor 1 gat te vangen. Wordt dus ook vervolgd..

.
Hier maken we straks een variant op.

En verder...nieuwe producten toevoegen, menu-wijzigingen doorvoeren, de programmeur loopt achter en de 1e basketbalpalen waren te kort, haha.... echt waar.... dus nog even genoeg te doen.Hartelijke groeten van #allesvoorbuiten, ook sterk in ondernemen ;-)
.


En vanaf komende week in nieuw het assortiment, extra diepe dug-outs. Gelast aluminium, net als onze andere modellen leverbaar met FSC-zitplanken en met kuipzitjes.

Hier aluminium, zwart gepoedercoat.


Ook nieuw in het assortiment, de semi-permanente sportvloer. Duurzame tegels van geregenereerde autobanden. Valdempend, waterdoorlatend en eenvoudig zelf te leggen. Leverbaar in; zwart, rood en groen. Ook kan deze voordelige sport en spelvloer van sportbelijningen worden voorzien.


50 x 50 x 3cm, voorzien van pen-gat verbinding.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten