donderdag 29 mei 2014

Nu ook basketbalpalen van RVSProductontwikkeling.

Nadat we de productie van onze basketbalpalen uit Roemenië weggehaald hebben, zijn we begonnen het concept te verbeteren. De 1e serie basketbalpalen staat nu in het land en we hebben zeer positieve reacties ontvangen. Hieronder de uitvoeringen van verzinkt profiel, 100 x 100 x 3 mm. afgebeeld. 1 de verstelbare in de verzinkte en blauw gepoedercoate uitvoering. De afbeelding er onder, de vaste uitvoering van de basketbalpaal, aleen verzinkt.


De verstelbare uitvoering,  basketbalpaal Rothe+

De vaste uitvoering, baskebalpaal Rothe Fixed

De volgende stap.

Om met onze lijn basketbalpalen, de volgende stap te maken, ons meer te onderscheiden met betrekking wat de markt op dit vlak te bieden heeft, hebben we besloten om de beide uitvoeringen, van rvs te gaan produceren. En zo 2 producten in de markt te zetten die zich onderscheiden van de rest qua materiaalgebruik en kwaliteit en toch in dezelfde prijsrange zitten als de verzinkt stalen basketbalsystemen. Dus duurzamer en voor de rvs liefhebbers in een fraaie naturel rvs-uitvoering leverbaar. Voor wie liever een kleur heeft, ook deze basketbalpalen kunnen in een fraaie ral-kleur. gepoedercoat worden.Basketbalborden. 
                                 
Net als bij onze andere basketbalpalen kunt u hier kiezen voor een watervast verlijmd bord, of een vandalisme en geluidsarm, antivandalen basketbalbord.
Ook van de laatstgenoemde hebben we de productie naar Nederland gehaald en op dit moment wordt de 1e serie geproduceerd.(De andere was al Nederlands fabrikaat).
Zodra deze serie gereed is gaan we de afbeeldingen op de site plaatsen.Basketbal-panna-doelcombinatie.

Komende week wordt het 1e mini-multisportveld geplaatst. Ook hier hebben we een nieuwe basketbal-voetbaldoel-combinatie voor ontwikkeld. Voetbaldoelen, van 0,75 x 1,5 meter, met daarboven een basketbalring met een oversteek van 120cm. Waarmee de combinatie van een veld waar je 2 tegen 2, of 3 tegen 3 kunt basketballen en pannasoccer kunt spelen een feit is. 
Volgende week staat het 1e veld met deze combinatie in de Gemeente Slochteren, en hebben zij daarmee de primeur.

Ook hiervan volgen binnenkort de foto's en zijn deze producten op onze site te vinden. 


Pannaveld-basketbalcombinatie Gemeente Slochteren

En ook deze nieuwe pannadoel-basketbalcombinatie zal straks in een fraaie rvs-uitvoering leverbaar zijn.
Hartelijke groeten van allesvoorbuiten, sterk in de inrichting van de openbare ruimtes, sportaccommodaties en speelpleinen.


Nog steeds in de aanbieding!


3 x 1 mini voetbaldoelen , slechts 325,- per stuk


Nieuw product! 
Als vaker aangegeven worden we zeer vaak benaderd om producten op te nemen, hier gaan we selectief mee om en af en toe geven we een product de kans. Dus bij deze presenteren we u..

De Goalshot, uw training wordt er leuker van en uw spelers leren scoren!


De GoalshotGeen opmerkingen:

Een reactie posten