maandag 9 juni 2014

Pannaveld, mini-basketbal primeur!
Primeur voor SKWshop en voor de gemeente Slochteren.Trots als een pauw :-). Ons 1e mini multisportcourt staat, met de speciaal ontwikkelde basketbal- pannadoel-combinatie.

Aankomst van de speciaal ontwikkelde installaties in het donker


Achtergrond/aanleiding,


Afgelopen jaar ergens in September werden we, door zeer enthousiaste vrijwilligers, gebeld met de vraag of we iets konden met een niet meer gebruikte skatebaan in de gemeente Slochteren. De mogelijkheden m.b.t. het plaatsen van een sportkooi op de aanwezige ruimte van ca. 15 x 10 meter.

In 1e instantie werd er gesproken over een standaard pannaveld, uitgevoerd met onze security-staanders i.v.m. duurzaamheid en de contact-geluidsdempende werking. Gaandeweg ontstond er bij hun de vraag of we niet op de beschikbare ruimte ook basketbal konden integreren in het pannaveld.

Basketbalcourts zijn over het algemeen een stuk groter dan pannavelden en zo zijn we geïnspireerd door de vrijwilligers van de Gemeente Slocheren tot het ontwikkelen van een geheel nieuwe installatie. Een vandalisme-arm, pannadoel, basketbalcombinatie i.p.v. voor een standaard oplossing te gaan.


De 1e schets waar mee begon.


Brainstormen, tekenen, wachten, wachten, bouwaanvraag, wachten, en hij staat er. Trots op het eindresultaat en met onze oprechte dank aan de inzet en volhardendheid van de vrijwilligers die zich hiervoor ingezet hebben. De presentatie/primeur, van onze nieuwe pannadoel- basketbalcombinatie.

De plaatsing van de nieuwe combinatie


Prefab betonpoeren van ca. 80kg. per stuk, zorgen ervoor dat de installatie staat als een huis. Veiligheid voorop!En ook de omheining staat, optioneel kan er nog gekozen worden voor een leunbuis.
De speelvloer!


Ook erg mooi vinden we dat er voor belijning en coating van de vloer gekozen is, voor het spel- en speelplezier voegt dit op zich niets toe, maar eerlijk is eerlijk, het maakt het plaatje wel af toch?


En niet te vergeten, met de inzet van vrijwilligers zijn de oude skatebaan-attributen verwijderd, de gaten keurig weggewerkt, de randen van het veld netjes afgestoken, de baan schoongespoten voor het coaten en hebben zelf een tegelpad aangelegd, zodat de kosten binnen de perken bleven. En..erg leuk vinden wij, zelfs een speciale auto-wasdag georganiseerd. De gemeente Slochteren kan trots zijn op haar inwoners en met name de leden van, Dorpsvereniging Slochteren, en Jongerenwerk want helaas merken wij steeds vaker dat het ras vrijwilliger langzaam aan het uitsterven is...Complimenten aan de vrijwilligers


De laatste belijningen afplakkenHet eindresultaat!


De formele opening vind plaats op 20 juni aanstaande.
En wat het voor mij extra leuk maakt, is wat de meeste vanzelfsprekend niet weten, maar dat ikzelf ook een aantal jaren met veel plezier in deze gemeente gewoond heb.


Indien u ook interesse heeft in een dergelijk court, neem dan rustig vrijblijvend contact op, en ook voor de losse pannadoel-basketbalcombinatie kunt u bij ons terecht, leverbaar in een ral-kleur van uw keuze.

Daarnaast heeft u de keuze uit watervast verlijmde basketbalborden van;
105 x 90cm. Of 105 x 180cm.
En in de antivandalen-uitvoering in dezelfde formaten, in een ral-kleur van uw keuze.


SKWshop denkt van begin tot eind met u mee.


Voor wie wil gaan kijken, hij staat bij de sporthal in Slochteren, Slochterveldweg 1, Duurswoldhal.


Hartelijk groeten van allesvoorbuiten, de volgende keer presenteren we jullie de volgende primeur: De 1e basketbalpalen van RVS.

SKWshop, sterk in buiteninrichingen, en een passie voor plein en straatsport.Wij zijn erbij natuurlijk :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten