zaterdag 21 juni 2014

Betaalbaar Italiaans design

Wat een weekje, Nederlands elftal, haringparty met Wim Kieft als spreker, opening Coby-court in Slochteren en een open dag bij OlmenEs, een geweldig mooie woonvorm voor mensen met een verstandelijk handicap. En voor SKWshop......overeenstemming bereikt met een Italiaanse parkmeubelen-fabrikant :-).

Italiaans design.

Qua parkbanken had ik al een aantal Italiaanse banken in mijn assortiment, maar vond zelf de prijs aan de hoge kant. Zo gaat dat blijkbaar nu eenmaal, zodra er een naam van een ontwerper aan hangt, kom je in 1 keer in een andere (lees veel hogere) prijsklasse.
De Italiaanse parkbank-fabrikant, waar ik mee in zee gegaan ben, produceert prachtige parkbanken, met een zeer mooie vormgeving en afwerking, die in mijn ogen absoluut niet onder doen voor de de banken met namen van ontwerpers. En hiermee het mogelijk is geworden om in een vriendelijke prijsklasse, zeer fraaie parkmeubelen te gaan leveren.

Op dit moment wordt er dus hard gewerkt om deze lijn toe te voegen aan het assortiment, de 1e serie is geplaatst, oordelen jullie zelf...


Parkbank Moderna, met diverse hout-afwerkingen en in rvs-leverbaar

Parkbank Tauri, ook met houten zittingen leverbaar

Partkbank model Reijka, en Koper in diverse kleuren leverbaarEn dit zijn slechts de 1e drie. De komende weken wordt er een verdere selectie gemaakt van welke parkbanken we nog meer toe gaan voegen. Ik hoop dat jullie deze ook mooi vinden....ik in ieder geval wel en ik heb van deze lijn goede verwachtingen :-), want betaalbaarheid en design komen op een mooie manier samen bij deze producten.


Trots, ontroerd.

Eigenlijk ben ik best een beetje trots, toen ik destijds begon moest ik zelf actief op zoek naar fabrikanten en vragen of ik hun assortiment mocht verkopen. Ik een groentje in de wereld van de buiteninrichtingen. Nu....de meest respectabele bedrijven, nationaal en internationaal, benaderen mij. Uitnodigingen om langs te komen..Engeland, Duitsland, Italie.. En we hebben inmiddels productie in eigen beheer..  Eerlijk is eerlijk, af en toe pink ik een traantje weg van blijdschap (en nog steeds) een beetje verwondering.
En mijn missie om het het meest uitgebreide assortiment van Nederland te krijgen, ligt dus nog steeds op koers.

Niets menselijks is mij blijkbaar vreemd..

En zo ben ik dan ook wel weer, diegenen die mij destijds tegengewerkt en/of arrogant behandeld hebben, en die zijn er... en nu terug durven komen!?! Daar heb ik even geen zin in. Ik ga voor langdurige en fijne samenwerkingen. De nieuwe "netwerk economie" zeg maar.. waarin ik inmiddels mijn eigen "netwerkcollega's" kies.


De hartelijke groeten van #allesvoorbuitenDe opening van het pannaveld en basketbalcombinatie,  Coby-court in Slochteren (de 1e met deze combinatie in Nederland)

Bij mijn vriendinnetje op bezoek op de open dag van OlmenEs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten