zondag 27 december 2015

Voetbal: ontwikkeling mini-pupillen- (voetbaldoeltjes)
Talentontwikkeling.


Talent-ontwikkeling, het thema dat iedere voetbalclub bovenaan op de agenda heeft staan, of het nu een amateurclub uit de laagste klasse, of om betaalde BVO's zoals Ajax en PSV of KV Mechelen gaat.

De KNVB stopt hier veel tijd in en ook onze zuiderburen van de VFV (Voetbalfederatie Vlaanderen).
Beide bedenken en ontwikkelen ze speltypes en programma's om de kleine aanstormende talenten te nog beter te ontwikkelen als voetballer.

De meest bekende mini pupillen voetbaldoeltjes, model JVD 240, inklapbaar en daardoor eenvoudig op te bergen.
                                      
Onze voetbaldoeltjes uit  JVD195-serie. Het absolute topsegment verplaatsbare 3 x 1 meter voetbaldoeltjes. Ook in diverse andere afmetingen leverbaar.
                                 


De KNVB

Een bekende ontwikkeling is het in 2004 ontwikkelde 4 tegen 4 spel door de KNVB, gespeeld met de 3 x 1 meter voetbaldoeltjes, waar vaan gekozen wordt voor gele verplaatsbare aluminium voetbaldoeltjes.
(En het recent geïntroduceerde 9 tegen 9 voor uw pupillen om de overgang van een half veld en 5 x 2 meter voetbaldoelen, naar het grote veld te verkleinen, maar daar gaat dit blog niet over).


De VFV

Zij bedachten in 2013 het 2 tegen 2 dribbelvoetbal voor de allerkleinsten. Hiervoor werden de 1.5 x 3 meter voetbaldoeltjes geïntroduceerd en werd er gekozen voor dezelfde gele vrolijke kleur.

Wie heeft er nu gelijk? Of waarom verschillende spelvarianten?
Vast staat dat de mini pupillen aan beide spelvormen veel plezier beleven, en eerlijk is eerlijk, menig vader of moeder hoopt op een 2e Messi, maar dat is natuurlijk de uitzondering. En dus is sportief, gezond plezier in onze optiek prioriteit!
Onze stelling is dat zowel de KNVB als de VFV goed nagedacht hebben over de ontwikkelde spelvormen en de positieve bijdrage daarvan aan de ontwikkeling en het plezier van de allerkleinsten.
Waarom dan niet beide spelvormen op uw trainingsveld? Meer variatie, meer plezier....toch?
U mag uw commentaar geven als u het er niet mee eens bent, dat stellen we zelfs zeer op prijs.


Dus waarom geen....kantel dribbel- voetbaldoeltjes:

Wij van SKWshop hebben vanuit deze gedachte onze kantel- dribbel voetbaldoeltjes geïntroduceerd. Hieronder afgebeeld in aluminium naturel, maar vanzelfsprekend kunnen deze voetbaldoeltjes ook in een fraaie gele poedercoating geleverd kunnen worden.

  • In de staande stand:   3 x 1.5 meter dribbel voetbaldoeltjes
  • In de liggende stand: 3 x 1 meter 4 tegen 4 voetbaldoeltjes.


In de 4 tegen 4 stand

Gereed voor het dribbelspel

Dus, als u overweegt voetbaldoeltjes voor uw min-pupillen te kopen, overweeg dan eens deze bijzonder duurzame volledig gelast aluminium voetbaldoeltjes waar uw trainer heerlijk mee kan variëren in spelvormen. De doelen zijn van geprofileerd aluminium extrusie-profiel en daarnaast zijn de hoeken ook nog eens inwendig verstevigd, terwijl dit bij dit formaat voetbaldoeltjes niet eens echt nodig is. 


We hopen met dit blog uw interesse gewekt te hebben voor dit type voetbaldoel, dat vanzelfsprekend ook uitermate geschikt is als recreatie en als strandvoetbaldoeltje. Hartelijke groeten van van #allesvoorbuiten

Ook sterk in senioren voetbaldoelen, dug-outs en sporthekwerk, echt alles voor uw voetbalvereniging voor messcherpe prijzen. En altijd gratis advies.Ken u deze al?


Kent u onze JVD180-serie voetbaldoelen al? Verplaatsbare jeugd voetbaldoelen uit het topsegment! Hier uitgevoerd met aan 1 zijde transportwielen en aan de andere zijde een draagbeugel. Het transporteren van uw jeugd voetbaldoelen was nog niet eerder zo eenvoudig. Leverbaar als 5 x 2 meter pupillen voetbaldoel en als 6 x 2 meter voetbaldoel voor het 9 tegen 9 spel.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten