zondag 13 december 2015

2016 het jaar van SKWShop?


Tevreden?


Het jaar loopt ten einde. Terugkijkend kunnen we de conclusie trekken dat dit voor SKWshop wederom een succesvol jaar is geweest.
Steeds meer klanten weten ons te vinden.
Onze missie, het meest uitgebreide assortiment van Nederland aanbieden, ligt op koers. En we trekken deze lijn door in 2016.
We zouden kunnen schrijven: "We proberen deze lijn door de trekken", maar de term proberen, staat in onze optiek voor "saboteren."
We hebben vertrouwen in onze visie en aanpak. Blijven leren, ontwikkelen. Individueel en als team, want  stilstand is achteruitgang.Dus wat staat er op het programma voor 2016:


Voor u als klant.
- nog meer producten
- verhogen leverbetrouwbaarheid
Eerlijk is eerlijk, we hebben nog een paar contacten waarmee we dit nog niet afdoende voor elkaar hebben. Voor hen wordt 2016 het jaar van de waarheid. Fouten maken mag en kan, maar er moet wel geleerd en verbeterd worden. Anders nemen we afscheid van elkaar.
- meer gemak
- en het vasthouden van onze scherpe prijzen en zeer sterke prijs-kwaliteits-verhouding

Voor onszelf.
- een nieuw kantoor
- verdere uitbreiding personeels-capaciteit, om de groei gestructureerd te laten verlopen
- compleet vernieuwde website, eenvoudiger, sneller en overzichtelijker. Zo nemen we een nog grotere voorsprong op de concurrentie.
Dit alles onder het moto: "Keep it simple."

Op dit moment zijn we met de fysieke verhuizing van ons kantoor bezig en wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe (betere, term vernieuwde) website. In Januari zijn beide operationeel.


Vol vertrouwen.

Samengevat, zie we het jaar 2016 met vol vertrouwen tegemoet.
Niet omdat dit succes ons overkomt of gaat overkomen, maar dat we ook in 2016 er weer keihard voor gaan werken, onze uiterste best gaan doen om uw als klant tevreden te stellen, we weer snel leren en de juiste dingen proberen te doen.
Hier is de term proberen wel van toepassing, maar hier is het geen saboteren, maar als we iets proberen/doen dat niet werkt, stoppen we er direct mee.
We zijn een oplossingsgerichte organisatie: doen wat werkt en stoppen met wat niet werkt ;-)

Plezier.
En daarnaast genieten we zelf nog steeds met volle teugen van ons werk, het een beetje mooier maken van de buitenwereld en het betaalbaar houden van sporten voor onze jeugd.
Want dit blijven we ook in 2016 herhalen: Wij vinden dat ieder kind recht heeft om gratis te kunnen sporten en recreƫren.

Dus het antwoord op de vraag in de titel:

2016 wordt het jaar van SKWshop.Hartelijke groeten van, Karin van Dijk,

Ik hoop dat, wens en gun jullie van harte dat jullie met net zoveel plezier en vertrouwen als wij 2016 ingaan.
2 kleine voorbeelden als het om producten, 2016 gaat!Een product waar in 2016 mee willen scoren.
Informatieborden. 1 van de producten waar we in 2016 mee willen scoren. Onze aluminium informatieborden behoren door hun scharnierloze concept, vorstvrije sloten en schroefloze achterwand, tot het beste dat de markt te bieden heeft. En door het slimme, (lean-productieproces), kunnen we deze voor bijzonder scherpe prijzen in de markt zetten en dus moeiteloos concurreren. 

Waar we alweer 8 van gaan plaatsen in januari, februari 2016
 1 van onze toppers uit 2015. Ons pannaveld  Premium, geluids- en vandalisme-arm. Een verrassend voordelige en duurzame pannaveld serie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten