zondag 24 april 2016

Basketbalpalen kopen?

Basketbalpalen voor de openbare en semi-openbare ruimtes.


Net als steeds meer scholen, campings en sportverenigingen een pannaveld, of sportkooi nemen, zien we ook dat de basketbalpaal min of meer terug is van weg geweest. Een trend die we toejuichen, want we hebben nu eenmaal een passie voor buitensport ontwikkeld en als vaker geschreven, genoemd, vinden wij dat ieder kind recht heeft om gratis te kunnen sporten. Sporten is gezond, werkt socialiserend, stimuleert integratie van verschillende culturen en geeft plezier.


Basketbal is in Nederland een relatief kleine sport en er wordt dus op het gebied van basketbalpalen relatief weinig in Nederland zelf geproduceerd en veel geïmporteerd. Ook SKWshop importeert een paar modellen uit het buitenland, maar we produceren ook een aantal in eigen beheer, waaronder basketbalpalen van rvs. Basketbalpalen die we zelf ontwikkeld hebben.RVS, dan denkt u misschien....duur?


Dat valt bijzonder mee. De reden hiervan is dat als je een basketbalpaal produceert, cq in elkaar last van staal, dan gaat deze vervolgens naar de verzinkerij en dan indien u de paal een fraai uiterljk wilt geven naar de poedercoater. Er komen dan dus al 2 keer  transportkosten overheen.
Van onze lasserij naar de verzinker en van de verzinker naar de poedercoater, dan weer naar onze fabriek en dan pas naar de klant.

Bij een paal van rvs, kopen we rvs in. Lassen de basketbalpalen in elkaar en deze gaat dan af fabriek rechtstreeks naar onze klant. Geen tussentijds transport, dus maken we geen extra kosten. En kunnen we en zeer luxe ogende en hoogwaardig afgewerkte basketbalpaal leveren met een zeer scherpe prijsstelling.


Basketbalpaal model Rothe Fixed en Rothe+


De basketbalpalen van rvs die we zelf produceren zijn leverbaar in 2 uitvoeringen.

  1. RotheFixed, een vaste rvs basketbalpaal, waarbij u de keuze heeft uit een uitvoering met het klassieke basketbalbord of een geluidsarm antivandaalbord.
  2. De Rothe+, basketbalpalen die in hoogte verstelbaar is en die u dus kunt laten meegroeien met uw jeugd of kinderen.

Basketbalpaal Rothe Fixed, op deze afbeelding voorzien van een vandalisme- en geluidsarm basketbalbord

Basketbalpaal Rothe+, op de afbeelding kunt u zien dat de basketbalpaal verstelbaar is. Deze is uitgevoerd met het klassieke basketbalbord.

Een geluidsarm basketbalbord?


Vaak vergeten (denken er logischerwijs gewoon niet aan) mensen in hun enthousiasme dat een basketbalpaal best veel geluidsoverlast kan geven. Zeker indien deze, en dat zien we steeds vaker, door particulieren aangeschaft worden en in de tuin geplaatst. Het geluid van de basketbal tegen een houten bord en zeker in de avond als bij mooi weer iedereen buiten zit, kan behoorlijk storend zijn voor de buren.

Hiervoor hebben we onze geluidsarme basketbalborden ontwikkeld. Basketbalborden gemaakt van roosterplaat. Het contact-oppervlak, bal tegen het bord wordt hierdoor verkleind en minimaliseert het geluid tot bijna nul.
Daarnaast hebben deze basketbal-borden het voordeel dat ze onverwoestbaar zijn.

Basketbalpaal Rothe Fixed uitgevoerd met een geluidsarm recreatie basketbalbord. Hier wit gepoedercoat. We produceren, leveren deze borden in diverse afmetingen en in een ral kleur van uw keuze.

Op de achtergrond ziet u het wedstrijdformaat geluidsarm basketbalbord. Deze hebben we geleverd aan St Maarten.

Gewoon een uitstekende keuze. 


Dus als u overweegt een basketbalpaal aan te schaffen voor uw jeugd, leerlingen of kinderen.
Kunnen we u eerlijk zeggen dat onze basketbalpalen van rvs, wat betreft; prijs, uitstraling en kwaliteit, een uitstekende keuze zijn. Deze staan garant voor jarenlang sportief spelplezier en zijn ook nog een en lust voor het oog.


Onze luxe RVS basketbalpalen, al vanaf 749,00..Zie voor ons gehele assortiment > basketbalpalen
En bij vragen, bel of mail ons, we helpen u graag en ons advies is altijd gratis :-)

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten.
www.skwshop.nl  Een passie voor plein en straatsporten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten