zondag 10 april 2016

Slagboom, slagbomen. Verrassend voordelig!


Een slagboom, nog altijd het meest gebruikt om de toegang te reguleren, of uw terrein te beveiligen tegen ongewenst bezoek, het beschermen van uw parkeerplekken e.d.

Vaak komen slagbomen te staan op achteraf terreinen en is een zeer luxe afwerking niet nodig, u zoekt dan immers een betaalbare oplossing voor uw probleem en wilt niet meer betalen dan nodig is.
Om deze reden hebben we de Budget-serie slagbomen in ons assortiment, zodat we ook voor deze groep (potentiële) klanten een passende oplossing hebben.


Slagbomen uit de Budget-serie. Waarom zou u meer betalen dan nodig is?


Een slagboom uit de Budget-serie is een bijzonder degelijke oplossing voor uw toegangsprobleem, als duurzaamheid en degelijkheid de belangrijkste zaken voor u zijn. U betaald dan niet voor het poedercoaten van de slagboom-arm en het afwerken van het contragewicht.

De arm van deze handbediende slagboom is van geanodiseerd aluminium, waardoor deze een nette uitstraling houdt en u de kosten van het poedercoaten bespaard blijven. Op de arm zitten reflecterende strepen, zodat ook in het donker uw slagboom goed zichtbaar is. 
Het contragewicht is ook van aluminium en er op gelast. Dit is ordentelijk afgewerkt, en functioneel.
Degelijk Duits fabricaat!

Op de afbeeldingen onder ziet u de uitvoeringen van de slagbomen uit de Budget-serie. 1 x de uitvoering zonder vaste eindsteun en 1 x de uitvoering met vaste eindsteun.

slagboom Budget, zonder vaste eindsteun. De pendelsteun-uitvoering

De uitvoering met vaste eindsteun van deze slagboom- serie
Zoals u op de afbeeldingen kunt zien, keurige uitziende handbedienbare slagbomen, bijzonder degelijk en duurzaam. 
De metalen (rode) delen, de eindsteun en slagboom-armhouder, zijn volbad thermisch verzinkt en afgewerkt met een frisse rode poedercoating, zodat ook deze net als de geanodiseerde aluminium-arm, alle weersomstandigheden probleemloos jarenlang trotseren.


Al vanaf 575,00!


Deze slagbomen zijn leverbaar in lengtes van 3 t/m 7 meter.
De meest voordelige, de 3 meter uitvoering, met hangslotsluiting, heeft u al voor 575,00 ex btw. Vergelijkt u eens deze prijs met die van andere handbediende slagbomen....

Voor lengtes van meer dan 7 meter, verwijzen we u naar onze HBS en HBSZ-serie slagbomen. Bij lengtes van de slagboom-arm van meer dan 7 meter, dient deze versterkt te worden met rvs-spankabels om het doorhangen  van de arm tegen te gaan. Ook in het luxe segment handbediende slagbomen, kunnen we met een ieder moeiteloos de concurrentie aan.

Ook kunt u kiezen voor een uitvoering met, driekantslot en sleutel, of voor de luxere uitvoering met cilinderslot en profielsleutels.

Vanzelfsprekend hebben we ook luxer afgewerkte slagbomen in ons assortiment, maar als voor u functionaliteit en degelijkheid voldoende zijn. Adviseren wij altijd een handbedienbare slagboom uit de Budget-serie. 
Deze slagbomen zijn eenvoudig zelf te plaatsen, maar vanzelfsprekend kunnen ook wij de montage voor u verzorgen.

Keurig toch, deze 3 meter uitvoering van de slagboom met vaste eindsteun.

Voor ons hele assortiment slagbomen, zie de categorie > slagbomen op de site van SKWshop, voor ieder toegangsprobleem een passende oplossing. En, u betaalt nooit te veel.De hartelijke groeten van alles voor buiten.
Raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. 

Bij vragen, bel of mail ons, we komen graag in contact met u en ons advies is altijd gratis:
www.skwshop.nl
Tot slot een afbeelding van de 6.5 meter uitvoering. (Met vaste eindsteun).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten