zaterdag 16 april 2016

Pannaveld, pannakooi van gelaste frames


Onze nieuwste. Een pannaveld dat bestaat uit 4 gelaste frames met dsm-vulling.
Speciaal ontwikkeld voor een school in Amsterdam, waar ons gevraagd werd een vierkant pannaveld, met afmetingen 5 x 10 meter, op een een schoolplein op hoogte te plaatsen,  met als speelvloer kunstgras.

Omdat we tot dusver alleen ronde pannavelden met voetplaten en gelaste frames in ons assortiment hadden, hebben we deze ontwikkeld. 4 frames, bestaande uit 1 stuk en daarin. tot tegenstelling wat je bij veel andere zien, gekozen voor een dubbele staafmat-vulling in plaats van een enkele. Dit omdat dubbele staafnat vele malen sterker en duurzamer is, terwijl dit voor de prijs nauwelijks iets uit maakt.

Alle ijzerwerk is volbad thermisch verzinkt en vervolgens gepoedercoat in een zwarte ral-kleur.
Hierdoor durven we zonder probleem, ook op dit pannaveld 20 jaar garantie!! op doorroesten te geven.


Speelvloer van het pannaveld


Voor de vloer hebben we gekozen voor LSR24mm. kunstgras met zandvulling, Dit is hetzelfde kunstgras als op het WK-hockey in 2014 gebruikt is en staat bekend om zijn zeer hoge duurzaamheid en is ook nog eens verrassend voordelig.
Meestal adviseren wij onze klanten een gewone tegelvloer, omdat pannavoetbal nu eenmaal een variant op straatvoetbal is en een tegelvloer vaak al aanwezig is, daarnaast geen onderhoud vergt en ook nog eens zeer vandalisme-bestendig is. Waarom zouden we u meer laten betalen dan nodig is voor een sportief ingericht speel- of schoolplein? Maar eerlijk is eerlijk, een LSR24mm. speelvloer is een uitstekende speelvloer voor een pannaveld of sportkooi.


Opgenomen in het assortiment.


Omdat wij, en de klant zeer tevreden waren met het resultaat, hebben we direct besloten dit type pannaveld, een vierkante uitvoering van onze Match-serie, ook toe te voegen aan ons assortiment. En zowel in een verplaatsbare uitvoering en in een vaste uitvoering te gaan leveren. Leverbaar in de afmetingen vanaf 4 x 6 meter en 5 x 10 meter.


Het grote voordeel van dit pannaveld is dat er geen bouten en moeren van de wanden los kunnen gaan zitten en hierdoor blijft altijd de contactgeluidsdemping maximaal.


Het uitwerken van het concept....


Geplaatst, ook op deze manier is het pannaveld prima te gebruiken. Gewoon met een tegelvloer...


Met de kunstgras speelvloer. 

Als aangegeven is dit pannaveld nu ook op onze site te vinden.
Indien u interesse heeft, of gewoon vragen heeft, bel of mail ons dan. We helpen u graag en ons advies is altijd gratis.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten, een passie voor plein en straatsport.

SKWshop, voor duurzame en verrassend voordelige oplossingen, omdat wij vinden dat ieder kind recht heeft om gratis te kunnen sporten.Andere sportieve projecten van afgelopen week.....
De plaatsing van een grote voetbaldoel- basketbalwand in Bergen op Zoom


Een geluidsarm pannaveld, 7.5 x 15 meter in Leens    
Het leggen van een kunstgras speelvloer t.b.v. een hockey-court en volleybalcombinatie dat we de komende week gaan afbouwen in Friesland


En zijn we volop bezig met het aanbrengen van nieuwe logo's in de courts van de Krajicek FoundationGeen opmerkingen:

Een reactie posten