zaterdag 24 juni 2017

Nieuwe ronde pannakooi in productie

De vernieuwde pannakooi Match

Onze ronde pannakooi model Match

Dit was tot nu toe de enige pannakooi (pannaveld) die we niet in eigen beheer produceerden.
We maakten hier dan ook minde reclame voor, omdat we het weliswaar een mooie pannakooi - pannaveld vonden, maar prijs-technisch was deze aan de hoge kant, naar onze mening.


Product-ontwikkeling
De afgelopen periode hebben we vooral tijd besteed aan het optimaliseren van het productieproces van onze fietsoverkapping BF1000 en onze tribunes model Live. Dit hebben we nu goed op de rit gezet en dus was het tijd voor de volgende stap. En hebben we gekozen, als genoemd, voor het in eigen beheer produceren van het ronde pannaveld.

Officiële wedstrijdformaat pannakooi
Ook deze pannakooi heeft weer het officiële wedstrijdformaat en we introduceren deze in de verzinkte uitvoering voor Euro 3275,00. Een ongekende prijs voor een ronde pannakooi van deze kwaliteit. Profielen met een dikte van maar liefst 3mm. en alle ijzerdelen volbad verzinkt.
Uw pannakooi in een fraaie kleur:
Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Na het verzinken een poedercoating in een standaard ral kleur van uw keuze. Ook dit voor de introductieprijs van slechts Euro 3725,00 ex btw


Productie-foto's van de 1e serie van deze nieuwe ronde pannakooi

Zware robuuste materialen

De volledig gelaste pannadoeltjes


Introductieprijs. De verzinkte uitvoering voor 3275,00  ex btwDe 1e twee hebben al een bestemming.
We dus hebben opnieuw gerekend en getekend en zijn gestart met de productie van de 1e 2 pannakooien, zoals ook op de 2 foto's hierboven te zien is..
De 1e gaat naar onze Zuiderburen in België, de 2e gaan we een demonstratie mee geven in Rotterdam en aansluitend gaan we deze neerzetten bij Kids United, een contributieloze sportvereniging voor mensen met een beperking.
Waar we dan ook leuke opnames en een fotoshoot gaan organiseren voor het presenteren van de nieuwe versie van pannakooi Match op onze website.

Vast of verplaatsbaar:
Het leuke van deze pannakooi is, is dat deze zowel geschikt is voor permanente plaatsing en als mobiele pannakooi. En omdat we deze nu zelf produceren, overwegen we ook om deze te gaan verhuren voor evenementen en dergelijke.

Kortom, weer een mooie ontwikkeling voor SKWshop, als het om plein en straatsporten gaat.
We houden u op de hoogte!


www.skwshop.nl
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.
T: 060-2806970

Nog een nieuwtje!
Ook zijn we bezig met de voorbereidingen van de levering van een mooie tribune in Groningen.
Kids United is het goede doel van de 4 mijl in Groningen geworden en gaat van een deel van deze opbrengst en mooie tribune op het sportomplex plaatsen, zodat de toeschouwers droog en comfortabel de wedstrijden kunnen bekijken.
Concept-tekening van het nieuwe sportcomplex van Kids United in GroningenGeen opmerkingen:

Een reactie posten