zondag 11 juni 2017

Voetbaldoeltjes kopen

Voetbaldoeltjes voor uw mini pupillen Topsegment!

Voetbaldoeltjes

Ja, en dan heb je even niet goed opgelet :-)
Vanwege productuitbreidingen en grote projecten en de positie van de term voetbaldoeltjes en aluminium voetbaldoeltjes niet in de gaten gehouden.
Het gevolg een paar posities gezakt in de zoekmachines van Google. Werk aan de winkel dus!

Op zich niet zo'n probleem, want onze klanten weten ons wel te vinden en zoeken niet op de term voetbaldoeltjes kopen, maar komen rechtstreeks op onze website.


Principe-kwestie!

Voor ons is het een principe kwestie, misschien wel een beetje sport om met bepaalde zoekwoorden-termen in de top drie te staan.
En natuurlijk vinden dan ook weer nieuwe klanten je. Dus nieuwe foto's plaatsen, teksten aanpassen en bloggen, zodat Google on weer op de juiste plek positioneert!

Even onder de aandacht dus!


Voor voetbalverenigingen

Voor wie alleen het allerbeste goed genoeg is, onze volledig gelaste mini pupillen voetbaldoeltjes 3 x 1 meter. Model JVD195.
Deze produceren we van geprofileerd aluminium, rond 80mm. Leveren we compleet met net en nethaken, en zijn bovendien ook nog eens voorzien van een sluitende inwendige hoekversteviging.
Uniek!
Voor de netverbinding geldt, dat er geen uitstekende delen zijn. Het netkoord gaat in de glijgoot en wordt vastgezet met onde voordelige netplaatjes. Duurzamer dan de standaard nethaken en dus ook nog eens veiliger en netter!

Topdeal! Al voor 299,00 per stuk

Onze 3 x 1m mini pupillen voetbaldoeltjes. Model JVD195. Voor wie alleen het allerbeste goed genoeg is.

Detail-foto netverbinding, u zie het koord in de goot liggen met een netplaatje  (nethaak 8mm. H-model) dat u eenvoudig met het bijgeleverde sleuteltje vastzet. Een Baco of steeksleutel nr: 19 voldoen trouwens ook prima


Ook diverse andere modellen en uitvoeringen van uitstekende kwaliteit

We hebben naast onze JVD195-serie, nog een ruim aantal andere modellen mini pupillen voetbaldoeltjes.
1 van de meest unieke, ons nieuw ontwikkelde JVD195-stapelbaar 3 x 1m voetbaldoeltje
De doelen zijn identiek aan de hierboven beschreven voetbaldoeltjes, alleen is er hier gekozen van een rechthoekig grondraam en de netgleuf aan de binnenzijde, zodat deze eenvoudig gestapeld kunnen worden en u zeer weinig.


Voor een introductieprijs van, Euro 250,00 ex btw per stuk. Compleet met net en nethaken

Zodat we probleemloos met de actie van de KNVB mee kunnen doen en deze doelen misschien nog wel beter zijn!
Ook hebben we een transportkar ontwikkeld, waar u maar liefst 8 van deze doeltjes op kunt vervoeren. Een uitkomst voor uw vrijwilligers!


Het nieuwe model. Mini pupillen voetbaldoel JVD195-stapelbaar. Zowel de schoren als het grondraam bestaat uit een rechthoekig profiel. 


De optionele transportkar. Op de afbeelding ziet u hoe goed deze voetbaldoeltjes te stapelen zijn.

Samengevat, voor het nieuwe KNVB mini-pupillen voetbal, zijn de 2 hierboven beschreven mini pupillen voetbaldoeltjes uitstekende keuzes. En natuurlijk ook voor het steeds populairder wordende Walking Football.


Natuurlijk nog veel meer mogelijkheden...

Zie voor ons gehele assortiment mini pupillen voetbaldoelen > 3 x 1m voetbaldoeltjes
En zolang we nog niet terug in de top 3 positie van Google zijn beland, lichte we er de komende periode steeds 1 of 2 modellen van onze voetbaldoelen uit en bloggen hierover.

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Duurzame oplossingen voor uw voetbalvereniging, voor verrassend scherpe prijzen!Neem bij vragen, vrijblijvend contact met os op. Vragen kosten u niets. Ons advies is altijd gratis!
050-2806970
www.skwshop.nl Buiten de sterktse!
Nog een mooie aanbieding!


Ons reclamebord-ophangsysteem PRO. Nog steeds voor actieprijzen. Al vanaf 15,00 per meter. Compleet, boven en onderrails met alle benodigde materialen.

Geef uw sportaccommodatie een professionele uitstraling en borden wisselen was nog niet eerder zo eenvoudig.

Reclamebord ophangprofielen - reclame ophangrails PRO


Geen opmerkingen:

Een reactie posten