zaterdag 10 juni 2017

Pannakooi kopen?


Pannakooi met basketbal model Premium 7.5 x 15 meter.


De pannakooien van SKWshop. voor ieder plein een passende oplossing en meestal ook nog eens verrassend voordelig.

Als het om pannakooien en pannavelden gaat, zijn we waarschijnlijk al lang 1 van de grootste spelers in Nederland. De reden dat we dit in relatief korte tijd geworden zijn is dat we de prijzen laag houden, onze kwaliteit goed is en als er ergens problemen zijn, we dit altijd zo snel mogelijk oplossen.

Ook hebben we inmiddels zo'n beetje het ruimste assortiment.
Waaronder onze voordelige PS100-serie pannavelden en pannakooien en ons ovaaltje de PS50. Beide ideale pannakooien voor basisscholen. Sportief en veilig spelplezier voor een klein prijsje.


Onze pannakooi  model PS50. Een pannakooi opgebouwd uit ronde staanders, schuine hoeken en zware staalmatten, die volbad verzinkt zijn en dus jarenlang probleemloos alle weersomstandigheden trotseren. Een ideaal pannaveld - pannakooi voor basisscholen. Hier is gekozen voor zwarte wanden en signaal rode voetbaldoeltjes


Onze Premium-serie. Meest verkocht!

Zeer geschikt voor openbare ruimtes. Geluids- en vandalisme-arme pannakooien en pannavelden.
Leverbaar in bijna iedere afmeting en wandhoogtes tot maar liefst 4 meter mogelijk!


Pannaveld Premium 5 x 10 meter. De Premium pannakooi - pannaveld waarmee het 6 jaar geleden allemaal mee begon. Inmiddels staan er een paar honderd pannakooien en pannavelden uit deze serie door heel Nederland en België.

Pannakooi Premium 5 x 10 meter met net-overdekking, zodat de bal nooit uit het veld vliegt.

Pannakooi - pannaveld Premium. Beste koop!

Dit zijn slechts 2 voorbeelden, voor meer afmetingen en alle informatie, zie: pannakooi Premium op onze website. Voor pannakooien en pannavelden uit deze serie, durven wij met droge ogen te zeggen dat dit de beste koop is, als het om de prijs kwaliteitsverhouding gaat.
En zijn wij daarnaast zo overtuigd van onszelf, dat we op deze serie, eigenlijk altijd de laagste prijsgarantie geven. Een product waar we zelf erg trots op zijn en ervan genieten als er weer ergens 1 geplaatst wordt.Speciale pannakooien en sportkooien

Ook zijn we de afgelopen jaren specialist geworden in het plaatsen van pannakooien en sportkooien op speciale locaties en of het maken van speciale ontwerpen. Dit heeft al geleid tot diverse fraaioe projecten en sommige hebben we omdat we ze zelf zo mooi vonden opgenomen in ons standaard assortiment. Een mooi voorbeeld is onze pannakooi - basketbalcombinatie met de door ons ontworpen voetbaldoel- basketbalunits.


Ons mini-court Pannakooi en basketbal-kooi in 1. Leverbaar van 7.5 x 15 tot 10 x 20 meter.
Misschien we het mooiste mini court van Nederland. Met name in Amsterdam hebben we diverse geplaatst.
Tevreden klanten belangrijker dan (koude) omzet

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze mogelijkheden. Voor ons geldt dat we altijd met de klant meedenken en advies geven daar we vinden dat dit nodig is. Voor ons is het hebben van een tevreden klant met de juiste oplossing, belangrijker dan het hoe dan ook binnenhalen van de verkoop. Zo bellen we dus ook eigenlijk nooit achter offertes aan.
Zelf vinden we het ook vervelend als we met acquisitie lastig gevallen worden, dus waarom zou u dat wel leuk vinden? Dan missen we maar een keer een verkoop. En het mooie is dat onze manier van werken eigenlijk alleen maar tot groei geleid heeft.


Onze Premium pannakooi uitgevoerd met kunstgras en ons reclamebord-ophangsysteem PRO bij vv TRicht, zoals we deze ook aan sportverenigingen leveren om hun reclameborden langs de lijn te bevestigen. 
Nieuwe ontwikkelingen:

We hebben (of beter hadden)  op dit moment 1 pannakooi in ons assortiment die we inkopen. We hebben gerekend en getekend en besloten dat we deze zelf gaan produceren.
De vierkante maakten we al zelf, maar ook de ronde pannakooi gaan we zelf maken. De prijzen zijn dus al omlaag gegaan, de tekeningen zijn al gereed en over 3 weken leveren we de 1e af.
De ronde mobiele pannakooi is dus vanaf nu een eigen product, en zodra de 1e gereed is gaan we een mooie foto-shoot houden en zijn nog aan het nadenken hoe en waar we een mooie promotie-activiteit gaan opzetten.

Ook overwegen we serieus, om deze mobiele ronde pannakooien ook te gaan verhuren.

Het oude model dat we inkochten.

De ronde mobiele pannakooi, Model Match. Over 3 weken is de 1e nieuwe gereed en gaan we een mooie kortingsactie opzetten, om deze te promoten.

We houden u op de hoogte :-)De hartelijke groeten van #allesvoorbuiten
www.skwshop.nl. de sterkste in plein en straatsporten!
T: 050-2806970

Uw raadgevend leverancier voor de sportieve openbare ruimte.Deze hebben we samen met de Eredivisie ontwikkeld. Destijds best trots dat ze onze ideeën het beste vonden.Geen opmerkingen:

Een reactie posten