zaterdag 28 oktober 2017

Kantoorunits

Kantoorunit model VC voor Waterschap FrieslandKantoorunits voor Waterschap Friesland

Afgelopen week hebben we weer 3 van de 7 kantoorunits afgeleverd voor Waterschap Friesland.
Deze worden ingezet als analyseruimtes voor het grondwater.
Omdat 2 hiervan op de eilanden geplaatst worden zijn deze units dubbel gecoat, zodat ze probleemloos in de zoute lucht kunnen staan. Alle uit onze VC-serie kantoorunits.
U kunt deze duurzame units straks dus vinden op/in: Grou, Lemmer. Joure, Sloten, Gorredijk, Schiermonnikoog en Vlieland.
We zijn hier superblij mee, want ook voor ons is 7 stuks in 1 keer een geweldig mooie opdracht :-)
In wk 46 worden de laatste 2 geleverd.


Onze kantoorruimtes voor binnen en buiten

Als het om kantoorunits gaat zijn we een zeer sterke speler in de markt. We hebben een aantal standaardmodellen, die we tot afmetingen van 6 x 3 meter volledig gemonteerd leveren.
Onze modellen:
We hebben onze VC-serie, zoals we aan het Waterschap Friesland geleverd hebben, onze W-serie en dan nog onze innovatieve SMART kantoorunits.Onze W-serie

Een goede kantoorunit, het zogenaamde middensegment, die we voor een zeer concurrerende prijs in de markt zetten. Deze kunnen we leveren in een binnen-uitvoering (in productie-hallen, magazijnen, loodsen en e.d. En in een volledig geïsoleerde buitenuitvoering.
Deze kantoorruimtes zijn leverbaar in diverse afmetingen, en volledig op uw wensen afgestemd.Kantoorunit 4 x 3 meter uit onze W-serie. Hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte voor een bijzonder scherpe prijs.Onze VC-serie

De eerder genoemde VC-serie, deze kantoorunits - kantoorruimtes behoren tot het kwalitatieve topsegment.
Ook hiervoor geldt, leverbaar in diverse afmetingen en als deze op de vrachtwagen past qua afmetingen, volledig gemonteerd geleverd. En vanzelfsprekend volledig op uw wensen afgestemd.
(Voor beide genoemde modellen kantoorunits uit onze W-serie en VC-serie geldt dat we grotere afmetingen bij u op locatie monteren).


Afgebeeld kantoorunit VC 5 x 3 m. Volledig gemonteerd geleverd. Deze is naast het standaard elektropakket, tevens voorzien van een keukenblok.

We hebben al weer een paar hele mooie kantoorunits in opdracht, waarvan 1 in een goudkleur uitgevoerd gaat worden en de andere in in een heel bijzondere kleurstelling bij een privé-school.
Zodra we deze geleverd hebben, plaatsen we de afbeeldingen op onze website.Onze SMART kantoorunits

En hebben we ook voor de mobiele (tijdelijke) kantoren een ideale oplossing.
Onze SMART-kantoorunits. Deze kunt u eenvoudig zelf samenstellen en eenvoudig afbreken en weer opzetten. Een zeer nette en hoogwaardig afgewerkte kantoor-nit voor de binnenruimte.
De kantoorunit die past op een aanhanger, zeggen we altijd :-)

Onze SMART- kantoor unit afgebeeld in de 3 x 2 meter uitvoering. 


Dus voor wie een kantoorunit zoekt, is een bezoek aan de website van SKWshop, absoluut de moeite waard. Ruim assortiment, bijna onbeperkte mogelijkheden, scherpe prijsstellingen en vanzelfsprekend altijd gratis advies. We helpen u graag.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
www.skwshop.nl
050-2806970
Buiten de sterkste!
En verder afgelopen week....


Zijn we op bezoek geweest bij de Oranje Leeuwinnen tegen Noorwegen

Onze 1e wedstrijd van het Nederlands vrouwenteam. Esmée links, ik rechts Absoluut de moeite waard geweest :-)


En...
Hebben we een erg leuke opdracht gekregen voor het realiseren van 7 basketbalpleintjes. En gaan we een nieuw in te richten park voorzien van 12 van onze parkbanken model Bonn in een fraaie bi-color-uitvoering met creme-zittingen en leuningen.

Werken bij SKWshop is eerlijk is eerlijk, elke dag nog steeds genieten. De buitenwereld een beetje mooier - sportiever - comfortabeler -veiliger maken is en blijft gewoon bijzonder leuk werk.


Twee van onze parkbanken model Bonn afgebeeld aan de Moesel
Geen opmerkingen:

Een reactie posten