zaterdag 2 december 2017

Pannakooien met basketbal

Pannakooi montage-foto, hier uitgevoerd met onze VBC160 voetbaldoel basketbalcombinatie


Pannavelden en pannakooien kunnen vanzelfsprekend ook met basketbalvoorzieningen uitgevoerd worden. Op de afbeelding boven ziet een een montagefoto van een pannaveld met een voetbal-basketbalunit uit onze VBC160-serie.

De voordelen van deze units zijn:

  • dat ze volledig gelast zijn (uit 1 stuk bestaan) en daardoor extreem sterk en zeer weinig contactgeluid.
  • na het lassen worden ze volbad thermisch verzinkt worden en daarna gepoedercoat in een ral kleur van uw keuze. Indien een dergelijke unit vlakbij onze kust komt te staan (zilte lucht) geven we deze zelfs nog een extra behandeling.
  • door de vlakke voorkant, ingebouwd kunnen worden in sportkooien met wanden van 4 meter hoog en daardoor ook prima in een overdekte sportkooi geplaatst kunnen worden.
  • we deze pas na opdracht produceren en u dus ook de keuze heeft uit verschillende afmetingen voetbaldoelen.

Onze VBC160 uitgevoerd met doelen van 1.5 x 0.75 meter. Op de afbeelding ziet u dat deze volledig gelaste combinatie van verlengde staanders voorzien is, die we ingraven een aan-storten met beton.

Gereed voor transport naar de verzinkerij. 

Op de foto hieronder is de hierboven afgebeelde voetbal-basketbal-unit geplaatst in onderstaande pannakooi. Hier is gekozen voor een zwarte poedercoating.


Pannakooi met basketbal uitgevoerd met de volledig gelaste VBC160 units met doelen van 1.5 x 0.75 meter. Op de vloer ligt ons LSR24mm. zandgevuld kunstgras met ingelegd Feyenoord-logo.


Afgebeeld in een wand. In plaats van een complete pannakooi, of een pannaveld. Een zeer leuke oplossing als de ruimte beperkt is. 
Goedkopere oplossingen?

Natuurlijk hebben we deze en op zich is hier niet zo veel mis mee, maar qua duurzaamheid en degelijkheid haalt deze het niet bij de volledig gelaste oplossingen.
We plaatsen dan een "los" pannadoel of voetbaldoel en zetten het basketbalbord in een frame.

Hieronder een pannaveld basketbalcombinatie uitgevoerd met ons "frame". Deze geeft een beetje contactgeluid, omdat de delen gebout zijn ipv volledig gelast en is daardoor ook iets minder vandalisme-bestendig.
Maar daardoor nog wel een uitstekend product. Ook bij deze oplossing zijn weer diverse afmetingen voetbaldoelen mogelijk.

Pannaveld 7.5 x 15 meter met basketbal uit onze Premium-serie


Aanzicht van de voorzijde van onze losse frame-constructie. De vloer van deze pannakooi - basketbalcombinatie hebben we voorzien van een rode coating en witte sport-belijningen.SKWshop, zeer sterk in pannakooien en sportkooien. Voor ieder plein een passende oplossing. Duurzaam en vaak verrassend voordelig!

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
T: 050-2806970
Onze pannadoel-basketbalcombinaties met oversteek


Ook onze andere combinatie, pannavoetbal en basketbal is volledig gelast en onverwoestbaar. Alleen leveren we deze alleen met kleine voetbaldoelen 1.5 x 0.75 meter. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten