zaterdag 23 december 2017

Veel gezondheid en goede zaken in 2018

Vakantie vierenSKWshop tussen kerst en oud en nieuw gesloten
Het jaar loopt ten einde en voor het eerst in 5 jaar hebben we besloten dat SKWshop, dicht gaat tussen kerst en oud en nieuw. Nu betekent dicht gaan niet dat er niets gebeurd, maar wel dat we allemaal op een bepaalde manier vakantie vieren. De een blijft thuis, de ander op de wintersport, onze programmeur in Frankrijk en zelf zit ik heerlijk op Curacao. Mijn 1e echte vakantie in 4 jaar :-)Freedom, vrijheid = kunnen doen wat je wilt
Happiness, geluk = leuk vinden wat je doet


SKWshop is 24-7
Omdat we 24-7 online zijn er er nog een aantal projecten lopen, lezen zowel Erik als Esmée, 1 of 2 keer per dag hun mail uit om de belangrijkste zaken op te pakken. Sommige klantvragen kunnen/mogen nu eenmaal niet blijven liggen. En je trekt ook niet zo even de stekker uit je website ;-)


1 van de laatste klussen van 2017. Een fraaie kassa-unit afgeleverd bij een prive-school. Deze wordt ingezet als portiershuisje voor de beveiliging.
Gelukkig mens  
Dus van vrijheid kan ik niet spreken, als je volgens de letter naar bovenstaande definitie kijkt. Ondernemen brengt gewoon verplichtingen en verantwoordelijkheden met zich mee. Ik vraag me trouwens af of er wel mensen zijn die wel voor 100% aan deze definitie van vrijheid voldoen.
Maar ik vind het dus nog altijd erg leuk wat ik doe en dat is dus happiness :-) En zo voel ik het nog steeds.
En ik vind bovendien dat ik me voldoende vrijheden kan permitteren... Ik ben dus in die zin een gelukkig mens.

We hebben een zeer hectisch, op alle vlakken, jaar afgesloten en zitten al weer vol plannen als het om 2018 gaat. Allemaal even opladen dus en straks er weer vol gas tegenaan.


Nieuwe lijn straatmeubilair
We beginnen 2018 met mooie assortimentsuitbreidingen, waarvan we de 1e nog in 2017 doorgevoerd hebben. Twee parkbanken met als basis beton en voor de zittingen en rugleuning verduurzaamde houten latten. Deze kunt u vinden in de categorie betonnen parkbanken Zo zullen er dus in 2018 een aantal mooie uitbreidingen volgen als het om straatmeubilair gaat.Parkbank model Vera, ook zonder rugleuning leverbaar
    
   
Parkbank Solid ook zonder rugleuning leverbaarVakantie
Maar als al aangegeven, we zijn op vakantie om op te laden voor het nieuwe jaar, dus ik ga stoppen.  Dus wens ik een ieder nogmaals hele fijne kerstdagen, een goed uiteinde, veel gezondheid en goede zaken in 2018.


Tot volgend jaar :-)De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte
www.skwshop.nl Buiten de sterkste
Onze parkeerpalen op Curacao, we leveren regelmatig aan de ABC-eilanden en nu kan ik eindelijk eens een paar projecten van SKWshop persoonlijk bekijken :-)


3 opmerkingen: