zaterdag 16 december 2017

Fietsoverkapping en rookruimte in 1

Lossen met een kraan van een fietsoverkapping - rookoverkapping combinatie met een lengte van 7 meter.


Onze Keulen overkappingen.
Onze Keulen-serie is bijzonder populair als rookruimte voor buiten.
Leverbaar in een ral kleur naar keuze en in diverse afmetingen.

Fietsoverkapping - rookruimte - combinatie
Maar wist u dat deze ook als combinatie van overdekte fietsenstalling en rookruimte geleverd kan worden?
Afgelopen week hebben we weer een zeer fraaie overkapping uit onze Keulen-serie afgeleverd, gepoedercoat in een donkerblauwe ral kleur.
Op de bovenste afbeelding ziet u hoe deze fietsoverkapping met rookruimte gelost wordt, op de afbeelding onder is deze in de vroege ochtend geplaatst. Doordat de overkapping voorzien is van voetplaten met voorgeboorde gaten is deze na het lossen zeer eenvoudig vast te zetten op de ondergrond.
Onze Keulen, 2 x 2 meter rookruimte met geïntegreerde zitbanken en 5 meter fietsenstalling.


In de vroege ochtend geplaatst. Doordat deze volledig gemonteerd geleverd worden, is deze overdekte fietsenstalling - rookruimte combinatie, direct gereed voor gebruik


Combinatie rookoverkapping - fietsoverkapping
Hiermee creëert u een zeer fraaie ruimte voor uw rokers en fietsparkeerders, volledig afgewerkt met gehard veiligheidsglas, waardoor deze niet alleen erg mooi om te zien is, maar ook een zeer veilig gevoel geeft aan gebruikers.


Hoogwaardig afgewerkt en voorzien van voetplaten voor een eenvoudige montage op het maaiveld.


Ook kunnen we de glasdelen van een keramische zeefdruk voorzien. Diverse patronen mogelijk


Misschien wel de mooiste in zijn prijsklasse!
In zijn prijsklasse, is dit misschien wel de mooiste voor buiten en van een uitstekende kwaliteit. De afwatering loopt bijvoorbeeld door gebitumeerde staanders, met spuwers vlak boven het maaiveld.
Dus als u overweegt een nieuwe rookruimte en een nieuwe fietsoverkapping te kopen, is het overwegen van onze Keulen-combinatie absoluut de moeite waard. Een scherpe prijs, kant en klaar geleverd en bovendien zeer fraai om te zien. Een aanwinst voor uw buitenruimte.Onze populaire Keulen-serie, hier als gewone rookoverkapping in de afmetingen 4 x 2 meter. Gecoat in antraciet ral 7016.


Fietsoverkapping BF1000, al voor 1695,00ex btw


En voor wie alleen een fietsoverkapping - overdekte fietsenstalling zoekt, hebben we nog altijd onze BF1000 in de aanbieding. Een fraai vormgegeven boog- fietsoverkapping met een basislengte van 3 meter en vervolgens onbeperkt uitbreidbaar met delen van 3 meter. Ook deze is bijzonder fraai om te zien, de kap-afwerking bestaat uit dubbelzijdig uv-bestendig slagvast polycarbonaat en is daardoor zeer sterk en duurzaam. Deze fietsoverkapping staat garant voor jarenlang onbezorgd droog fiets-parkeren en dat voor een superprijs!

Leverbaar in een verzinkte uitvoering, of in een ral kleur van uw keuze. Als bouwpakket, of volledig voor u gemonteerd. 


Overdekte fietsenstalling - fietsoverkapping BF1000, basisdeel + aanbouwdeel. Totale lengte 6 meter.


Natuurlijk hebben we nog veel meer oplossingen in ons assortiment als het om fietsoverkappingen en rookoverkappingen gaat. Van budget-oplossingen tot exclusief design. Maar deze wilden we deze keer even extra aandacht geven...De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

www.skwhop.nl Buiten de sterkste!
050-2806970
Geen opmerkingen:

Een reactie posten