zaterdag 13 januari 2018

Straatmeubilar kopen?

Parkbanken model Athene uitgevoerd in een fraaie zwarte rel-kleur

De parkbanken van SKWShop, voor ieder budget en iedere smaak wel een oplossing.

Zo gaan we van de boven aan dit blog afgebeelde model, parkbank Athene, drie stuks leveren met een mooie gegraveerde plaat erop met de tekst "Mede mogelijk gemaakt door de Rabobank".


Heerenveen
We hebben net een paar parkbanken uit onze Tauri-lijn geplaatst in hartje Heerenveen.

Parkbank Tauri. Uitgevoerd met houten zitting en leuning.


De klant heeft ons aansluitend het volgende bericht gestuurd, betreffende de 2 parkbanken in Heerenveen:

"In 2017 zijn het winkelcentrum en het terras opgeknapt. Om het nog extra te verfraaien heeft de Stichting wijkplatform de Greiden deze 2 parkbanken aangeboden aan de winkeliersvereniging De Greiden. We zijn heel tevreden over. Ze zien er prachtig uit. Ook onze hartelijke dank aan de beide heren, Berend Perdok en Sairam Ketelaar die de banken hebben geplaatst. Ze hebben keurig werk afgeleverd en waren bereid om op heel vriendelijke wijze aan onze wensen te voldoen''De heren Perdock en Ketelaar in actie :-)Utrecht
En gaan de de komende week 12 parkbanken leveren in Utrecht, bij een nieuw in te richten kinderpark. Hier is gekozen voor onze parkbank model Bonn. De belangrijkste reden dat ze voor een bank uit onze regeneraat-serie gekozen hebben is dat het park een groen en duurzaam karakter moet krijgen. Alle straatmeubilair uit deze lijn is van 100% gerecyclede materialen en zelf ook weer voor 100% te recyclen. Een duurzame en milieubewuste keuze die daarom naadloos aansluit bij de visie van de initiatiefnemers van het speelpark.


Ook deze liggen in Utrecht op verschillende locaties. Onze Smarties. Duurzaam, voordelig en ook nog eens veiligheidsverhogend straatmeubilair, gezien de gebeurtenissen in deze wereld.


Nieuw!
Ook hebben we regelmatig assortiments-uitbreidingen als het om straatmeubilair gaat. Zo hebben we als vorige keer al gemeld ons assortiment boombanken gecomplimenteerd en zijn we op dit moment al weer bezig om het assortiment gewone parkbanken uit te breiden.

Onze laatste aanwinst. Parkbank model Solid.

De hierboven afgebeelde parkbank, model Solid, hebben we verleden week aan ons assortiment toegevoegd. En...de 1e order voor deze parkbank is al weer geplaatst. Natuurlijk zijn we in 1e instantie een commercieel bedrijf dat geld moet verdienen, maar we blijven gewoon genieten van het een beetje leuker maken van de buitenwereld :-)Dus ook als het om straatmeubilair gaat, zijn we continu in beweging.
Of het nu om parkeerpalen, slagbomen of fietsoverkappingen gaat. SKWshop heeft een ruim assortiment, duurzame en ook vaak nog eens voordelige oplossingen.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
www.skwshop.nl Buiten de sterkste!

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten