zaterdag 27 januari 2018

Straatmeubilair campagnes en verhuizenGroeistrategieën?!?

SKWshop draait op volle toeren, eerlijk is eerlijk! En we genieten er iedere dag van.
En we zijn en blijven ambitieus als het om groei gaat.
Een echte groeistrategie hebben we echter niet, we kiezen, als het om groei gaat, datgene dat we leuk vinden, waar we zelf blij van worden als we het verkopen en plaatsen. Best een luxe positie...
(We werken wel volgens de PDCA cirkel natuurlijk)

De buitenwereld een beetje mooier maken is en blijft onze passie toch een beetje, net als het betaalbaar houden van sporten voor kinderen. Nog altijd hebben we de stellige overtuiging dat ieder kind recht heeft in onze welvaartsstaat op het gratis veilig kunnen spelen en sporten.
Kids United uit Groningen is een prachtig voorbeeld van deze gedachte.

We zijn inmiddels 1 van de sterkste spelers als het om rookoverkappingen gaat en dit geldt ook voor onze pannakooien. Het jaar is nog maar met begonnen en we hebben er alweer 7 ingepland.
Kortom, niets te klagen.


Ambitieus
Maar we zijn en blijven ambitieus en hebben besloten (Eigenlijk Esmée haar keuze), dat we de komende periode extra aandacht gaan geven aan ons straatmeubilair en dan met name onze parkbanken en picknicksets. We hebben als in eerdere blogs gemeld al een paar mooie assortimentsuitbreidingen doorgevoerd en nu moeten we dit aan onze potentiële klanten laten weten.


Ad words en Google Shopping
Naast het organisch omhoog schrijven in de zoekmachines, wordt er nu volop gewerkt aan het maken van nieuwe ad-word advertenties en Google Shopping campagnes. We hebben dit al eens uitbesteed, maar hebben inmiddels de ervaring opgedaan, dat we dit zelf ook kunnen en doordat we er voldoende tijd en aandacht aan geven, ook nog beter ook. Bij het opzetten van goede campagnes in Google is snel leren en bijsturen datgene wat zorgt voor goede campagnes en geen hele speciale of specifieke kennis, zoals sommigen (externe bureau's) u willen doen geloven.

Dus als u straatmeubilair en specifieker parkbanken of picknicksets zoekt straks. komt u ons ook bij alle betaalde advertenties tegen in Google.


Onze parkbank Athene, deze komt u op steeds meer locaties in Nederland tegen.


Parkbanken - straatmeubilair van regeneraat. Geen onderhoud, duurzaam en ook nog eens verrassend voordelig. En een milieubewuste keuze.


Esmée is op dit moment dus volop bezig met het opzetten van nieuwe campagnes..
En ikzelf...


SKWshop, echt alles voor de openbare en semi-openbare ruimtesVerhuizen
En ikzelf, druk, druk bezig met de verhuizing van SKWshop.

Het bezoek-adres blijft ongewijzigd
Heresingel 28a in Groningen

Maar het nieuwe postadres wordt Boumaboulevard 495 te Groningen.
Ik krijg zelf een (extra) kantoor aan huis, waar ik een gedeelte van de administratie onder ga brengen.


Dit omdat

  • ik het zelf prettig vindt om op ook afwijkende tijden te kunnen werken en dat dan niet perse op kantoor hoef te doen. Ondernemen, een bedrijf runnen is nu eenmaal geen 9 tot 5 :-) En daarnaast wordt ook dit kantoor groot genoeg om op afspraak ook klanten/gasten te ontvangen.
  • Ik dan ook weer meer ruimte creëer op het huidige kantoor voor de volgende personeelsuitbreiding(en). De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes
www.skwshop.nl Buiten de sterkst!

T: 050-2806970

Geen opmerkingen:

Een reactie posten