zaterdag 3 februari 2018

Pannavelden in onze achtertuin :-)

Pannaveld Premium 5 x 10 meter met kunstgras speelvloer

De komende periode plaatsen we weer door het hele land pannavelden en pannakooien. Op 1 of andere manier de meeste aan de andere kant van de IJssel tot aan achter in Belgiƫ.
We zijn dan ook altijd weer erg blij als we een paar in onze "achtertuin" mogen plaatsen.

We hebben op dit moment een leuk pannaveld in Schildwolde en een leuk pannaveld in Foxhol op de planning staan. Leuk!
Beide uit onze Premium-serie, onze meest verkochte pannavelden en pannakooien. Geluids- en vandalisme-arm en hierop geven we nog altijd de laagste prijsgarantie, omdat we voor 100% achter de prijs- kwaliteits- verhouding staan.
En..... we kunnen dit niet vaak genoeg herhalen. Voor wie overweegt een pannaveld of pannakooi te kopen, is een vrijblijvende offerte uit deze serie absoluut de moeite waard. De prijs zal u aangenaam verrassen.


Een kleine overdekte pannakooi uit onze Premium-serie, geplaatst op een tegelvloer. 


En verder....

Verder zijn we bezig met diverse productuitbreidingen, waaronder deze fraaie Hexogagonale betonnen plantenbakken. Indien gevuld met aarde en planten, naast decoratief, een uitstekende antiram-voorziening. Ook hebben we een paar mooie dubbele parkbanken toegevoegd met een basis van gietijzer en houten zittingen en leuning, waarbij u kunt kiezen uit diverse fraaie houtafwerkingen.


Plantenbakken van verdicht beton. Leverbaar in 2 afmetingen. 



Dubbele parkbank model Florence 1 van de nieuwe producten.



Website-performance

En hebben we weer een performance-verbetering van 5% doorgevoerd. En voor wie kennis heeft van website-prestaties, weet dat dit een geweldige stap is. Er wordt volop geprogrammeerd om een nog grotere stap te maken, de huidige planning is dat dit rond 21 februari zal gaan gebeuren.



Tot zover..
De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

Continu in beweging, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
www.skwshop.nl Buiten de sterkste!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten