zondag 18 februari 2018

Picknicksets voor de openbare ruimte

Picknickset Oslo, ideaal voor de openbare ruimte

We zijn druk bezig met een verhuizing, en mijn thuiskantoor is nu weer volledig operationeel :-)
Zoals de meesten weten schrijven we ieder weekend een blog ten behoeve van de seo (zoekmachine-optimalisatie en promotie van 1 of meerdere producten.

Dus iets later dan normaal, maar toch nog in het weekend :-)Picknicksets voor de openbare ruimte (en semi-openbare ruimte natuurlijk).

Ook hier heeft SKWshop een ruim assortiment, maar adviseren we bijna altijd onze picknicksets van massief regeneraat. Duurzaam straatmeubilair, rotvrij, grafittiproof, bijzonder duurzaam en ook nog eens prijsvriendelijk.
Kortom, voor wie een picknickset voor algemeen gebruik zoekt, een prima keuze.


Leverbaar in diverse kleuren en kleurencombinaties. 


Picknickset mode Matrix, prachtige vormgeving en jarenlang onbezorgd plezier


100% milieuvriendelijk!

Net als al onze gehele lijn straatmeubilair van regeneraat, zijn ook de picknicksets geproduceerd van 100% gerecyclede materialen en zelf ook weer recyclebaar.
We merken dat vooral steeds meer scholen het milieuaspect een belangrijk thema vinden en begrijpelijk, zijn zijn nauw betrokken bij de volgende generatie, en geven op deze manier het goede voorbeeld.

(En buiten het milieu-aspect om, zijn het natuurlijk ook gewoon ideale picknicksets voor scholen, onze picknicktafel Oslo Campus heeft bijvoorbeeld een extra diep blad, zodat 2 studenten met laptops tegenover elkaar kunnen zitten).


Picknickset Oslo Campus met een tafelblad van 78 cm diep. Hier uitgevoerd in een fraai bi-color-uitvoering


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes
www.skwshop.nl. Buiten de sterkste!Prijs gewonnen ;-)

Afgelopen week heb ik de Noordlease enquête-prijs gewonnen. Superleuk! Onder de deelnemers van de enquête is een tablet verloot en ik mocht deze in ontvangst nemen. Ik vul dit soort enquêtes bijna altijd in, omdat ik zelf ook graag feedback krijg waarvan we bij SKWshop kunnen leren.. toch...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten