vrijdag 23 februari 2018

Pannakooien en meer....

Pannakooi Premium 5x10m.

De vraag naar pannakooien en pannavelden blijft onverminderd. Erg mooi om te zien en te beleven dat er nu de recessie weer voorbij is, nog meer geïnvesteerd wordt in sportieve (school) pleinen.
Bewegen is gezond en sport socialiseert.

Naast de enerzijds individualisering door smart-phones en tablets, is er gewoon een leuke trend gaande die hier haaks op staat. Samen bewegen, sporten, spelen, waardoor er volgens ons toch wel sprake van balans is :-)

We zijn natuurlijk buiteninrichters in de volledige zin van het woord, overkappingen, parkbanken, sportvelden, maar vanuit onze sociale betrokkenheid met de jeugd, gebeuren volgens ons gewoon de juiste dingen.
Zo zijn er in Meppel 7 basketbalpleintjes ingericht met onze basketbalpalen van rvs, bij scholen en zijn we nu weer bezig in Groningen, waar bewoners bezig zijn met wijkverbetering/vernieuwing en ook daar speelt bewegen weer een grote rol.

Onze verstelbare rvs basketbalpalen, ook met antivandaal basketbalbord leverbaar


En ook calisthenics en buiten fitness worden steeds populairder, dit is met name meer iets voor de "oudere jeugd" en buiten fitness voor alle leeftijden vanaf een jaar of 14.
In de omgeving van Amersfoort gaan we weer een prachtig calisthenic-spark inrichten met onze Revolution 13 lijn. Onze Nippur M+.

Calisthenics, steeds populairder


Kortom, Nederland investeert in onze jeugd en ouderen als het om bewegen gaat en dat is een trend die wat ons onverminderd door mag zetten.


Productontwikkelingen
We zijn op dit moment bezig met het uitwerken van een uitvoering van onze ronde wedstrijdformaat pannakooi Match met hoge wanden. Hiermee maken we ons assortiment pannakooien en pannavelden compleet.
We hebben even gewacht met deze uitvoering, omdat we eerst wilden kijken hoe de vernieuwde uitvoering mat lage wanden het zou gaan doen.
De reacties waren/zijn positief en dus is het tijd voor deze laatste stap. Ook deze zal weer geschikt zijn voor permanente plaatsing en als mobiele pannakooi.


We houden u op de hoogte.........

Onze ronde pannakooi Match, straks dus ook met wanden van 1.8 meter hoog leverbaar.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de (sportieve) openbare en semi openbare ruimtes.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.

www.skwshop.nl Buiten de sterkste!
050-2806970Geen opmerkingen:

Een reactie posten