zaterdag 6 januari 2018

Boombanken, een zeer ruim assortiment

Ronde boombank model Carin Nieuw!

Het jaar is weer begonnen en we zijn weer volop bezig met updates van de website en mooie assortiments-uitbreidingen. We zijn begonnen met het uitbreiden (complementeren) van ons assortiment boombanken en hebben een paar mooie modellen toegevoegd.
Als eerste de hierboven afgebeelde boombank model Carin. Een duurzame prijspakker. Opgebouwd uit een stalen frame, afgewerkt met een duurzame poedercoating en zitting en rugleuning van verduurzaamd grenen.
Deze heeft een buitendiameter van maar liefst 3 meter!


Ronde boombank model Ikisi

Boombank Ikisi, prachtig design voor een zeer scherpe prijs

Als 2e hebben we boombank model Ikisi toegevoegd. Een zeer mooie combinatie van rvs, hout en gepoedercoat staal. Dez heeft een buitendiameter van ca. 2 meter. Een zeer fraaie blikvanger als het om straatmeubilair gaat.Vierkante boombank model Dortgen


Vierkante boombank model Dortgen, voor de ijzerdelen kunt u kiezen uit diverse ral kleuren
De 3e die we aan ons assortiment straatmeubilair, boombanken hebben toegevoegd is model Dortgen. een zeer leuke boombank met de afmetingen: 2.3 x 2.3 meter. Duurzame houten zittingen van impregnated grenen en stalen hoeken, welke u in een fraaie ral kleur naar keuze uit ons aanbod kunt laten coaten.Ronde boombank model Yuvar

Ronde boombank Yuvar.


Tot slot hebben we model Yuvar aan ons assortiment toegevoegd. Deze is opgebouwd uit een stalen buizenframe afgewerkt met een fraaie poedercoating, voorzien van een houten zitting. Ook deze heeft een diameter van ca. 2 meter.  


Compleet!
Hiermee is wat ons betreft het assortiment boombanken voor 2018 compleet.
Voor alle modellen en uitvoeringen zie > boombanken
De volgende uitbreidingen liggen ook al weer op de plank, maar we gaan ons nu eerst focussen op het verder toevoegen van prijzen aan producten en zijn we bezig met een aantal updates, waaronder een keuze-menu verbetering, waardoor we het u als klant/bezoeker van onze website nog eenvoudiger maken.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten.

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.
www.skwshop.nl Buiten de sterkste!Geen opmerkingen:

Een reactie posten