zaterdag 10 maart 2018

Aluminium voetbaldoelen

Aluminium jeugd- voetbaldoel model JVD150


Keywords - zoekwoorden..

Net al veel andere bedrijven op het internet, maken we bij SKWshop gebruik van een keyword-tracker.. Zoekwoordpositie-analyses. Dit betekent dat we met zoekwoorden van productlijnen die voor ons belangrijk zijn, op de 1e pagina van de zoekmachines willen staan.

Voor ons is 1 van die productlijnen, voetbaldoelen (en voetbaldoeltjes). En zo dwingt Google ons, omdat we een paar posities gezakt zijn, om de website aan te passen en te bloggen over voetbaldoelen en voetbaldoeltjes. Af en toe best lastig, want je hebt nu eenmaal niet altijd de juiste inspiratie. Er gebeuren diverse andere mooi dingen waar je liever over schrijft, maar helaas, Google bepaalt dit af en toe nu eenmaal voor ons.

We zijn namelijk ook bezig om een nieuwe productlijn op te nemen, kinetische speeltoestellen voor kinderen. Een productlijn waar we zelf erg vrolijk van worden, maar dit onderwerp behandelen we dan in een volgend blog).Onze JVD180- serie pupillen voetbaldoelen

Het voetbaldoel voor diegene voor wie alleen het allerbeste goed genoeg is! Zwaar geprofileerd aluminium, rond 118.5mm. Volledig gelast en met sluitende inwendige hoekverstevigingen.
Een praktisch onverwoestbaar jeugddoel.

Leverbaar met, draagbeugels, transportwielen aan de achterzijde en als kruiwagen-model (aan 1 zijde een draagbeugel en aan de andere zijde wielen.


Al voor Euro 689,00 ex btw Een superprijs!

Voetbaldoel JVD180, het kwalitatieve topsegment voor een bijzonder scherpe prijs.


Beste koop pupillen voetbaldoelen!

En onze beste koop, als het om prijs- kwaliteitsverhouding gaat zijn onze JVD150 pupillen voetbaldoelen. Helemaal boven aan dit blog afgebeeld. Ook deze zijn volledig gelast, hebben inwendig sluitende hoekverstevigingen en staan garant voor jarenlang onbezorgd gebruik.

Voetbaldoelen model JVD150, al voor 565,00 ex btw. Compleet met net.


Nog meer modellen en uitvoeringen

We hebben een nog ruimer assortiment pupillendoelen, zoals draaidoelen en ook bouwpakketten.
Zie: 5 x 2 meter voetbaldoelen voor ons gehele assortiment.
De bouwpakketdoelen leveren we meestal aan het buitenland, hiervan zijn de transportkosten namelijk laag. Er gaan de komende week weer een aantal naar Amerika (zijn we best een beetje trots op).Tot slot
Omdat we toch even de voetbaldoelen bij langs gaan in dit blog, neem ik ook nog even onze JVD195-serie mini pupillen voetbaldoeltjes mee. Ook voor deze serie geldt dat deze tot het absolute topsegment mini pupillen voetbaldoeltjes behoren. Volledig gelast, zwaar geprofileerd aluminium rond 80mm en net als al onze andere doelen, sluitende inwendige hoekverstevigingen.


Topsegment 3 x 1 meter voetbaldoeltjes. Slechts 299,00 ex btw per stuk, compleet met net.


Maar ook voor 3 x 1 meter voetbaldoeltjes geldt dat we een nog veel ruimer assortiment hebben.
Zie voor alle mogelijkheden: 3 x 1 meter voetbaldoeltjesTot zover..


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes,
www.skwshop.nl Buiten de sterkste.
050-2806970
Ook FC Groningen traint met onze JVD180 doelen, deze hebben we voorzien van geïntegreerd gewicht tegen kantelen.

Onze JVD180 voetbaldoelen met geïntegreerd gewicht en transportwielen


En SC Heerenveen met onze kantel dribbel voetbaldoeltjes, zodat ze naast het KNVB 4 tegen 4 minipupillen voetbal, ook het Vlaamse dribbelspel kunnen spelen, meer scoren voor het zelfvertrouwen.

Op de training bij SC Heerenveen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten