zaterdag 24 maart 2018

Een kijkje op het terrein

Twee van onze rookruimtes voor buiten uit onze Keulen-serie gereed voor transport


Een weekje van de  rokersoplossingen

We hebben een heerlijke drukke week achter de rug. Onze producten hebben hun weg weer gevonden door heel Nederland en België, met name als het om rokersoplossingen gaat hebben we een drukke periode achter de rug.

Door het steeds strenger wordende rokersbeleid, kiezen namelijk steeds meer bedrijven voor een rokersoverkapping - rookruimte voor buiten. De meest populaire is onze Keulen-serie.
Kant en klaar geleverd indien de vrachtwagen bij de plek kan komen (anders leveren we een bouwpakket).Een kijkje op het terrein, vanwaar we onze rookoverkappingen transporteren naar de klant

De rookoverkappingen uit de Keulen-serie kunnen in diverse afmetingen geproduceerd worden en gepoedercoat in een standaard ral kleur van uw keuze. Maar dit blog is niet bedoeld on onze Keulen-serie te promoten, dat hebben we vaak genoeg gedaan en zou, vinden we zelf een beetje vervelend worden. Dit blog willen we laten zien, hoe ons buitenterrein er uit ziet tijden een normale productie-week.

3 van onze Keulen rokersoverkappingen, gereed on naar de klant te gaan, de rookruimte op de achterste aanhanger wordt boven op een gebouw van TVM geplaatst en is een speciale uitvoering.

Onze Palermo XL, een rokers-abri met een lengte van 3 meter, ook deze is ingepakt en kan naar de klant


Een overkapping uit onze Keulen-serie in de 2 x 2 meter uitvoering, ook ingepakt en gereed voor aflevering.Maar we zijn natuurlijk ook altijd bezig met pannavelden en pannakooien

Op de afbeelding onder ziet u een gedeelte van de voorraad van de volbad verzinkte staalmatten en aan aantal kokerprofielen, deze gebruiken we voor de productie van onze pannakooien.

Door het inkopen van grote hoeveelheden, kan er altijd snel geschakeld en geproduceerd worden en kunnen we daarnaast onze prijzen laag houden. Daarom zijn we zo'n sterke speler als het gaat om pannavelden en pannakooien op maat.


En ziet u hier de voetbaldoelen met basketbal voorzieningen die we voor een "concullega" geproduceerd hebben gereed liggen voor afroep


Tot en met complete kantoorunits

Ook deze worden meestal van dit terrein getransporteerd naar onze eindklanten. Afgelopen week hebben we deze unit afgeleverd. En volgende week gaan we alweer een fraaie 6 x 3 meter kantoorunit bij de Jumbo afleveren

Kantoorunits - ook daarvoor SKWShop natuurlijkVerder hebben we deze week niet zo veel te melden, alles loopt de ontwikkelingen zijn in volle gang en daarom deze keer gewoon een kijkje op het buitenterrein.....dat hadden we namelijk nog niet eerder gedaan.

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies
050-2806970

www.skwshop.nl
Pannakooi Gennep

We hebben ook nog een fraaie pannakooi in Gennep opgeleverd. Geproduceerd van de staalmatten boven in dit blog op de foto. Een fraai court met wanden van 3 meter hoog, als toegang is er gekozen voor een inloopsluis en basketbalvoorzieningen aan de kopse kanten. De volgende die op de agenda staan zijn o.a. Antwerpen, Amsterdam, Groningen, Zwolle en Schildwolde.


De pannakooi met basketbal in Gennep, court uit onze populaire Premium-serie. Onze beste koop!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten