zaterdag 31 maart 2018

Schoolplein inrichting? SKWshop natuurlijk!

Mini combi sportkooi. Pannaveld met basketbal en op de voorgrond onze rvs basketbalpaal model Rothe Fixed. EEn aanwinst voor ieder schoolplein.


Schoolplein-inrichtingen

SKWshop heeft werkelijk alles voor de inrichting van uw school- of speel- plein. Of het nu om sportieve attributen gaat, zoals een paar voetbaldoeltjes, basketbalpalen, uitneembare volleybalpalen, tafeltennis e.d. SKWshop heeft het en ook nog eens voor bijzonder concurrerende prijzen, want de sport voor onze jeugd moet betaalbaar blijven. Ieder kind heeft recht om gratis te kunnen spelen en sporten is nog altijd 1 van onze pijlers.


Een paar voetbaldoeltjes zorgen vaak al voor een hoop sportief plezier. Afgebeeld onze trd200 schoolplein voetbaldoeltjes

Maar ook..

Afvalbakken, picknicksets, parkbanken (schoolpleinbanken) Kortom een uitgebreid assortiment straatmeubilair, waarmee we uw schoolplein ook naast de sportieve elementen, volledig mee kunnen inrichten.

Hier hebben we de entree van een school voorzien van onze betonnen U-banken. Het voordeel van straatmeubilair van beton is dat er geen echt onderhoud nodig is, het prijsvriendelijk is en bijzonder degelijk en duurzaam.


Bergingen en fietsoverkappingen

Ook uw overdekte fietsenstalling met bijbehorende fietsenrekken, kunnen we u leveren. En ook voor onze fietsoverkappingen geldt dat de mogelijkheden legio zijn. Van een voordelige budget-oplossing tot fraai, modern design. Kortom voor ieder vraagstuk een passende oplossing.


Afgebeeld onze overdekte fietsenstalling - fietsoverkapping model City. Deze is in bijna iedere ral kleur leverbaar en kunt u kiezen uit diverse opstellingsvarianten.


Tot uw rokersoverkapping

Steeds meer scholen worden rookvrij en dat is maar goed ook natuurlijk.. Maar hoe dan ook het is een verslaving, waar ik me zelf ook schuldig aan maak, die we nooit helemaal kunnen uitbannen. Nooit is natuurlijk ook niet waar, maar dit doe je niet in 1 of generaties. Dus ook voor een rokersruimte buiten op uw schoolplein, voor uw leraren, stafmedewerkers en leerlingen die al wat ouder zijn en roken, hebben we diverse oplossingen.Afgebeeld onze rookruimte voor buiten - rokersoverkapping model Keulen 4 x 2 meter. Slechts 1 van onze vele mogelijkheden als het om rookoverkappingen gaat.


Samengevat, SKWshop is een ideale partner als het gaat om het inrichten van uw schoolplein. Doordat we totaalleverancier zijn, kunnen we bij de inrichting van een compleet schoolplein, vaak zeer interessante kortingen geven. Daarnaast geven we altijd gratis advies, ook als u niet bij ons koopt. We helpen u nu eenmaal graag en wij weten dat onze naam dan op een prettige manier blijft hangen...


SKWshop, buiten de sterkste!


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten.
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes. We helpen u graag :-)
050-2806970
Onze potlood antiparkeerpalen geplaatst bij een oversteekzone in de gemeente Kampen. Ook hiervoor SKWshop. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten