zaterdag 23 juni 2018

Pannaveld Premium De beste Keuze!

De laatste hand wordt gelegd aan de tegelvloer rondom het pannaveldSchildwolde

Ook afgelopen week was er weer genoeg te beleven als het om onze pannakooien en pannavelden gaat. Op de afbeelding boven wordt de laatst hand gelegd aan het pannaveld 5 x 10 meter met kunstgras bij VV SGV in Schildwolde.
Ook hier is gekozen voor onze Premium-serie, logisch, dit is absoluut onze best koop. Geluidsarm, vandalisme-arm en een bijzonder duurzaam pannaveld bovendien.

Het pannaveld is gereed voor de feestelijke opening :-)


Amsterdam 1

Ook heeft de feestelijke opening van het sportieve plein in Molenwijk Amsterdam plaatsgevonden.
Een pracht spel- en speelplein, waarvan wij de voetbalwanden, een pannakooi met hockey, een basketbalpaal uit onze rvs-serie model Rothe geplaatst hebben en de vloeren van een slijtvast Granuplast rolcoating in 2 kleuren. Een mooi project dat in samenwerking met meerdere partijen tot stand gekomen is.

Onze volledig gelaste voetbaldoel-units, geplaatst in een vandalisme- en geluidsarme wand met een hoogte van 4 meter. De vloer is voorzien van een Granuplast rolcoating in 2 kleuren.
We hebben 2 wanden geplaatst met een breedte van 16 meter. Een voetbalkooi, zonder zijwanden. Deze voetbalwanden hebben precies dezelfde opbouw als onze Premium sportkooien en pannavelden.

De beste keuze

Voor onze voetbalkooien geldt namelijk net als voor onze pannavelden en pannakooien, dat de Premium-uitvoering absoluut de beste keuze is als het om prijs en kwaliteit gaat.


FC Twente gras 

We hebben nog ca. 20 pannavelden en pannakooien in de planning staan, waarvan 1 uitgevoerd wordt met het kunstgras uit het FC Twente stadion. Een bijzonder leuk initiatief van zowel FC Twente als de vereniging die hier voor gekozen heeft.


Amsterdam 2

En gaan we alweer de 5e van ons Cobycourt. 7.5 x 15 meter pannaveld met basketbal plaatsen in Amsterdam. Deze keer bij het Amsterdams Beroepscollege Noorderlicht. Ook hierin komen weer de door ons zelf ontwikkelde voetbaldoel-basketbalcombinaties, een product waar we nog altijd bijzonder trots op zijn.

Ons pannaveld met basketbal, voorzien van de speciale voetbaldoel- basketbalcombinaties, en voorzien van een rode vloercoating met voetbal en basketbalbelijning. 


Laagste prijsgarantie wederom verlengd

Heerlijk om bezig te zijn met plein- en straatsporten, altijd blije klanten. En wederom hebben we besloten onze laagste prijsgarantie op onze Premium-serie te verlengen. We hebben gewoon, als vaker gemeld, een passie voor plein en straatsporten.Leuke klantfoto's afgelopen week

En verder, eigenlijk hebben we zoveel te melden, dat het lastig is om keuzes te maken. In ieder geval laat ik nog even 2 leuke klantfoto's zien en kan ik vermelden dat we binnen 10 dagen weer een mooie website-update krijgen.
Tribune

Onze mini tribune geplaatst onder een afdak. Deze klant heeft onze minitribune geplaatst onder een afdak, waardoor er een zeer voordelige overdekte tribune is ontstaan. Eerlijk is eerlijk, een mooi eindresultaat. (Ook voor tribunes en tribunebouw, is SKWshop het juiste adres).Onze mini tribune, leverbaar met 2 zitrijen en met de afgebeelde 3 zitrijen, de overkapping is door de vereniging zelf gerealiseerd.


Artistieke impressie voetbaldoel

Ons voetbaldoel model JVD150. Gewoon omdat we het een erg mooie foto vinden...
Nog altijd een super-aanbieding als het om verplaatsbare pupillen voetbaldoelen gaat.

Een mooie artistieke impressie van ons jeugd voetbaldoel model JVD150. De kruiwagen-uitvoering. Aan 1 kant wielen en aan de andere kant een draagbeugel. Een ideale oplossing om eenvoudig voetbaldoelen te verplaatsenDe hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.

www.skwshop.nl Buiten de sterkste
050-2806970
Geen opmerkingen:

Een reactie posten