zaterdag 2 juni 2018

Pannakooi Coevorden en meer

Pannakooi Premium in Coeveorden

Coevorden
Afgelopen week hebben we weer een leuk pannaveld geplaatst in Coevorden. Een geluidsarm veld uit onze duurzame en verrassend voordelige Premium-serie. Nog altijd onze beste koop!
Het plaatsen van een pannakooi of pannaveld is voor ons altijd nog een feestje. Blije klanten zijn namelijk verzekerd :-) De voetballende jeugd.

Schildwolde
De komende week gaan we naar Schildwolde, waar alle voorbereidingen zijn getroffen, ook hier komt een pannakooi uit onze Premium-serie, uitgevoerd met ons LSR 24mm. zandgevuld kunstgras.


Schildwolde, komende week staat hier een fraaie pannakooi. Het grondwerk is door de vereniging zelf gedaan, waardoor er veel geld bespaard wordt op de pannakooi

Werkendam
En zijn we langs Werkendam gereden om een servicebeurt te geven. Hier staat echt een supercourt met volledig gelaste voetbaldoel - basketbalunits.


Pannakooi met basketbal in Werkendam.

Amsterdam
En verder hebben we ook al weer een heel mooi project in de planning staan, we gaan bij een nieuwe school in Amsterdam het volledige plein sportief inrichten. Ook hier gaan we een voetbal - basketbalcombinatie plaatsen, een basketbalveld inrichten en alles voorzien van fraaie vloercoating en belijningen.

Als gemeld, we hebben gewoon een passie voor plein- en straatsporten....


Ander nieuws...

De grote website-update komt er eindelijk aan, de komende week wordt alles nog een keer uitgebreid door-getest en dan gaan we uploaden. Sneller en overzichtelijker.

En zijn we druk bezig met verdere uitbreidingen van ons straatmeubilair.
We houden u op de hoogte.... :-)


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte

www.skwshop.nl  - Buiten de sterkste
Nog steeds voor actieprijzen!


Onze BF1000 fietsoverkapping, hieronder afgebeeld in een verzinkte uitvoering met een lengte van 6 meter. Deze hebben we afgelopen week geplaatst. Ons succesnummer op dit moment als het om fietsoverkappingen - overdekte fietsenstallingen gaat.
Deze is leverbaar vanaf een lengte van 3 meter en onbeperkt uitbreidbaar met aanbouwdelen.
Daarnaast kan deze desgewenst gepoedercoat worden in een ral kleur van uw keuze.


Fietsoverkapping BF1000, nog altijd een topdeal
Geen opmerkingen:

Een reactie posten