zaterdag 30 juni 2018

Reclamebord ophangrails PRO

Reclamebord ophangsysteem PRO bij VV VolendamUw reclameborden ordentelijk en netjes presenteren? Dan is ons sponsorbord-profiel PRO, nog altijd 1 van de beste oplossingen als het om prijs en kwaliteit gaat.

Duurzame aluminium rails, waarvan de bovenrails dieper is dan de onder-rails en er door het optillen van het bord zeer eenvoudig gewisseld kan worden, zonder bouten en moeren te hoeven losdraaien.

Nog altijd voor actieprijzen!

SKWshop levert dit compleet met alle benodigde materialen al voor slechts 15,00 Euro per m1 reclamebord...
Is dus boven en onder-rails, inclusief einddoppen, verbindingsblokken, de rubberen strips die er voor zorgen dat de borden niet hinderlijk gaan klapperen door de wind en de bijbehorende Parkers, voor een eenvoudige montage van het systeem.

Geleverd in lengtes van 595 cm, welke eenvoudig in te korten zijn en ook weer eenvoudig met elkaar te schakelen. Kortom de montage van deze reclamerails is een fluitje van een cent, maar natuurlijk kunnen ook wij dit voor u verzorgen.

Hier zijn de reclamerails op hoogte gemonteerd om een 2e reclamering te creëren. SC Stadspark uit GroningenGemonteerd op gaashekwerk

Dus als u overweegt een nieuw systeem te kopen om uw sponsorborden te bevestigen. Overweeg dan eens ons reclamebord ophangprofiel PRO. Duurzaam, verrassend voordelig en u geeft uw sportaccommodatie ook nog eens een professionele uitstraling.


Nieuws!

We zijn bijna gereed met de verdere ontwikkeling van onze pannakooi Match.
De tekeningen zijn gereed en binnenkort gaan we starten met de productie van het prototype van deze zeer fraaie ronde pannakooi met hoge wanden.

De pannakooi met wedstrijdformaat > diameter 6 meter, die zo wel geschikt is als mobiele pannakooi als permanente pannakooi.

We houden u op de hoogte :-)


Pannakooi Match, straks dus ook als kooi met hoge wanden verkrijgbaarDe hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes
Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes

050-2806970
www.skwshop.nl Buiten de sterkste!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten