zaterdag 26 mei 2018

Zakenreis

Een zeer leuke werk-vakantie :-)


Met het hele verkoopteam op Curaçao

Er is door de business-club van FC Groningen (de Hattricks-club), waar we met veel plezier lid van zijn, een reis georganiseerd naar Curaçao. Voor ons een goede reden om met ons allen mee te gaan, omdat we ook op de ABC-eilanden leveren en nog nooit persoonlijk (face-to-face) contact gehad hadden met onze klant.
Een leuke buitenkans dus, waardoor we besloten hebben met het hele verkoopteam heen te gaan. Wel onder de voorwaarde dat we dan natuurlijk wel door moeten werken daar.....

Inmiddels is de week bijna om en eerlijk is eerlijk, een fantastisch leuke ervaring.
Aanstaande dinsdag zitten we allemaal weer op kantoor en kunnen we terugkijken op een mooie week en de plannen die we hier weer bedacht hebben vorm gaan geven.

Een nieuwe lijn straatmeubilair, eventuele uitbreiding producten naar de ABC-eilanden en een grote website-update. Kortom, genoeg werk als we weer terug zijn.


Afgelopen week in Nederland

Zijn onze zaal voetbaldoelen - handbaldoelen, die we van oranje strepen hebben voorzien (clubkleur van de klant) in gebruik genomen. Niet iedereen weet dit, maar zaal- voetbaldoelen, kunnen uitstekend buiten gebruikt worden. Ook deze zijn geproduceerd van aluminium en afgewerkt met een poedercoating. Is dus dezelfde uitstekende kwaliteit als onze gewone aluminium voetbaldoelen.


Zaal voetbaldoelen, ook zeer geschikt voor buiten

Is project Molenwijk afgerond. De plaatsing van een pannakooi 7.5 x 15 meter met hockey-slagplanken en rode Granuplast rolcoating als speelvloer. Een pannakooi uit onze Premium+ serie. Geluidsarm en zeer vandalismebestendig.
En 2 grote geluidsarme voetbal-basketbalwanden, ook deze zeer vandalismebestendig uitgevoerd.
En daarnaast nog een rvs basketbalpaal model Rothe


Een bijzonder fraai vormgegeven sportief plein, dat tegen een stootje kan :-)Op de achtergrond de voetbaldoel - basketbalwanden met de net aangebrachte vloercoatingPannaveld Premium met hockeyslagplanken

En verder... gaan we nog even 2 dagen genieten, zonder werk, want ook hier is het nu heerlijk weekend. Maandag vliegen we terug en dinsdag weer #volgas

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte

SKWshop.nl Buiten de sterkste
050-2806970 Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes.

Onze antirampalen op Curaçao met de reflecterende strepen in de kleur van de vlag van Curaçao. Speciaal voor hun geproduceerd. Erg leuk om deze zelf op de locaties te kunnen bekijken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten