zaterdag 5 mei 2018

Calisthenics toestellen en meer....

Calisthenics toetel Nippr S+ in Amersfoort geplaatst op valdempend kunstgras

Calisthenics
Afgelopen week hebben we weer een mooi calisthenics-toestel c.q. mini park opgeleverd in Amersfoort. Onze Nippur S+ met een paar extra losse buiten fitness elementen. We zijn wederom trots op het mooie resultaat. De Revolution-lijn waar we voor gekozen hebben is niet de goedkoopste, maar behoort kwalitatief tot het absolute topsegment!
We krijgen regelmatig aanbiedingen uit Azie, Roemenië, Polen, Italië om hun lijn op te nemen, maar met dergelijke parken willen we geen enkel risico lopen. Veiligheid voorop en een dergelijk park is gewoon een investering voor jaren.
En daar tegen uitgezet, is de meerprijs voor een kwalitatief goed calisthenics-toestel of park in feite te verwaarlozen als je kijkt hoe lang dit mee gaat.

Er zijn natuurlijk meer aanbieders met uitstekende producten, maar ook daarvoor geldt dat dit in een hoger prijssegment valt. Kwaliteit kost op een gegeven moment iets meer geld en voor wie overweegt calisthenics toestellen te kopen is het overwegen van de Revolution-lijn van SKWshop absoluut de moeite waard. U vindt niet snel dikkere materialen. Goedkoop kan duurkoop worden.....

Ons Calisthenics-park in Groningen


Pannakooien - pannavelden
Ook hebben we afgelopen week weer een paar mooie pannakooien - pannavelden opgeleverd.
Deze staat in Groningen en is feestelijk geopend met een jeugdspeler van FC Groningen.

Een Premium+ pannakooi met leunprofiel en een afsluitbare poort als toegang.


En in Dordrecht, een pannakooi Premium met LSR24mm kunstgras

Op deze foto wordt er nog gewerkt aan de pannakooi. Een prachtig veld met LSR24mm zandgevuld kunstgras.

Project Molenwijk
En gaan we maandag beginnen met een prachtig project in Molenwijk Amsterdam. Een compleet plein met een pannakooi 7.5 x 15 meter. Met zware slagplanken langs de onderkant, zodat er ook in gehockeyd kan worden.
Daarnaast plaatsen we 2 geluidsarme voetbalwanden, basketbalpalen en gaan we de vloer coaten met onze speciale Granuplast rolcoating. Een zeer slijtvaste en kleurechte laag die jarenlang mee gaat

De doelen voor Amsterdam Molenwijk zijn al geladen
We nemen dan gelijk de Apollo-school mee waar we al een pannakooi met basketbal geplaatst hebben (ons Coby-court), om daar de speelvloer van een frisse rode kleur en sportbelijning te voorzien.


Zo komt het veld bij de Apollo-school er nu ook uit te zien. We hebben inmiddels alleen in Amsterdam al 5 van deze fraaie pannakooien met basketbal staan.


Samengevat hebben we een week achter de rug met veel leuke opdrachten en vinden het nog steeds geweldig hoeveel er geïnvesteerd wordt in het gratis kunnen bewegen/sporten voor leerlingen, buurtbewoners en medewerkers. Bewegen en sporten is gezond en het heeft een socialiserende werking.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw totaalinrichter voor de openbare en semi-openbare ruimte. Een passie voor plein en straatsporten

www.skwshop.nl Buiten de sterkste
050-2806970


Geen opmerkingen:

Een reactie posten