zaterdag 19 mei 2018

Slagboom kopen?

Slagboom Budget lengte 6 meter

Slagbomen, naast antiparkeerpalen en draaipoorten het meest gebruikt om de toegang tot een terrein te reguleren. Parkeerplaatsen, bedrijfsterreinen, recreatieparken, campings en meer..

De markt heeft een ruim aantal aanbieders als het gaat om slagbomen, de meesten zitten in het midden en hogere prijssegment. Wij van SKWshop hebben daarom gekozen voor onze Budget-serie.
In hetzelfde segment meedoen, voegt voor de markt en voor ons weinig toe...
Maar met onze Budget-serie, hebben we een product in handen waar we wel iets unieker zijn en ons dus onderscheidden van veel concurrenten. De prijs-kwaliteitsverhouding!


Slagboom Budget, in diverse lengtes en uitvoeringen leverbaar


Slagboom Budget, zeer voordelig

Het onderscheidende van deze slagboom-serie is dat er gekozen is voor geen extra opties, zoals poedercoating van de slagboom-arm. (Geanodiseerd aluminium). Een relatief eenvoudige maar bijzonder solide basis. Afgewerkt met een frisse rode poedercoating, waardoor en een zeer degelijke en duurzame slagboom ontstaat, die we zeer voordelig in de markt kunnen zetten. Kwaliteit voor een ongekend scherpe prijs!

Voor wie een slagboom wil kopen, is het overwegen van onze Budget-serie absoluut de moeite waard. Vergelijkt u zelf de prijzen.


Leverbare uitvoeringen:

Deze slagbomen zijn leverbaar tot en met een lengte van 7 meter vrije doorgang.
Voor de afsluiting kunt u kiezen uit:

  1. hangslot-sluiting
  2. driekantslot-sluiting
  3. cilinderslot-sluiting
Daarnaast leveren de deze slagboom in een uitvoering met een vaste opvangpaal en in een uitvoering met scharnierende pendelsteun.

Onze Budget- slagboom met scharnierende pendelsteun.
Voor alle prijzen en extra informatie, zie > Slagbomen Budget
En...ook de installatie/montage van uw slagboom kunnen wij voor u verzorgen.
Compact- slagbomen?

Deze worden zo genoemd omdat er ipv een contragewicht een gasveer op de slagboom zit. En deze dus minder ruimte nodig is.
Ook hiervoor geldt dat we gekozen hebben voor een product waarmee we met iedereen moeiteloos de concurrentie aan kunnen. Degelijk Duits fabricaat.


Compact slagboom, ook wel gasveer slagboom genoemd.

Ook voor deze serie geldt,. leverbaar in diverse uitvoeringen en in lengtes t/m 7 meter.
Voor meer informatie en prijzen zie  > compact slagbomen

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten


Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
www.skwshop.nl Buiten de sterkste!
050-2806970Afgelopen week.....

De wereld een beetje mooier maken, dat is toch een beetje onze passie. Natuurlijk vinden we het leuk om slagbomen te verkopen, of antiparkeerpalen, maar we genieten toch echt als een klant voor iets moois kiest en de buitenwereld er mooier van wordt. Straatmeubilair met net dat beetje extra uitstraling :-) Zoals de hieronder afgebeelde parkbanken model Athene in donkergroen uitgevoerd.


Onze design parkbank Athene deze hebben we afgelopen week geplaatst in Kennemeroord
Geen opmerkingen:

Een reactie posten