zaterdag 12 mei 2018

Parkbanken - straatmeubilair

Dubbele parkbank model Square

Parkbanken, ook daarvoor bent u bij SKWshop aan het juiste adres. Voor iedere situatie en budget hebben we wel een oplossing. Parkbanken - straatmeubilair van beton, massief regeneraat en de metalen parkbanken.

Enkele voorbeelden uit ons ruime assortiment!


Metalen parkbanken

We hebben een ruim assortiment metalen parkbanken. Van fraai Italiaans design tot eenvoudige budget-oplossingen. Maar ook extreem vandalisme-bestendige parkbanken en fraai rvs-uitvoeringen.
Leverbaar in diverse ral kleuren, met en zonder leuning en fraaie combinaties van staal en hout.


Parkbank model Rest, fraai Italiaans design, deze parkbank is ook in een gebogen uitvoering leverbaar. Verrassend scherp geprijsd en absoluut een aanwinst voor de buitenruimte.


Parkbank uit onze Festival-lijn. Deze behoort tot de meest vandalisme-bestendige in de markt en is ook leverbaar als boombank en in fraaie rvs -uitvoeringen.


Betonnen straatmeubilair - parkbanken

Als gemeld, ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Beton is voordelig, duurzaam en leverbaar in diverse kleuren. Bovendien kan het eenvoudig van een anti-graffiti-coating voorzien worden. Ook voor betonnen parkbanken geldt, dat de mogelijkheden legio zijn

Onze betonnen Smarties op het Domplein in Utrecht. Een zeer vrolijke variant op de klassieke parkbanken. Voordelig, duurzaam en in dit geval ook nog eens veiligheidsverhogend,Maar ook voor de klassieke U- parkbanken, deze zijn in antraciet uitgevoerd en hebben een lengte van maar liefst 2.4 meter.


Parkbanken van massief regeneraat

In veel gevallen een uitstekende keuze, bijzonder duurzaam, leverbaar in verschillen de kleuren en een scala aan modellen. Bovendien zeer goed voor het milieu, want deze worden volgens het cradle to cradle principe geproduceerd. En bovendien graffiti-proof, rotvrij en verrassend voordelig
Ons zelf verbaast het nog steeds dat deze lijn parkbanken nog niet vaker gekozen wordt door gemeenten en overheden.

Onze parkbanken model Bonn in Duitsland, aan de Moesel. 

Onze picknicksets model Oslo in Heerenveen, bij de Vries Trappen


Zeer ruim assortiment!

We hebben slechts enkele voorbeelden uit ons ruime assortiment laten zien, indien u overweegt een parkbank te kopen, bezoek dan eens de website van SKWshop, het ruime aanbod en de prijzen zullen u in de meeste gevallen, aangenaam verrassen.
En bij vragen, bel of mail ons, we helpen u graag en ons advies is altijd gratis. En bovendien kunnen wij ook de montage van uw parkbanken voor u verzorgen :-)De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

SKWshop, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte. Sterk in straatmeubilar.
Buiten de sterkste!
050-2806970
Project Molenwijk Amsterdam

Afgelopen week zijn we ook met nog een geweldig mooi project in Amsterdam begonnen.
Een pannakooi, een voetbalkooi en basketbal + vloercoatingen. De komende week leveren we dit op.Een foto van de voetbalkooi. Vandalisme- en geluidsarm. De wanden 4 meter hoog en het segment van het voetbaldoel, volledig gelast. Op de achtergrond kunt u nog net een beetje zien van de geplaatste pannakooi Premium. Zodra dit project afgerond is gaan we de foto's presenteren   


Geen opmerkingen:

Een reactie posten