zaterdag 18 mei 2019

Basketbal, voetbal en sponsoring

Bezig met de plaatsing van de wanden achter de doelen van de voetbalkooi. Ook in maatwerk en voetbalkooi specials zijn we bijzonder sterk! 


SKWshop, we hebben weer een fantastische week achter de rug. Bezig met mooie opdracht, zoals u op de afbeelding boven kunt zien. Een zeer fraaie voetbalkooi. Mooie nieuwe producten toegevoegd, waaronder onze nieuwe antivandaal basketbalpaal. Leverbaar met enkel basketbalbord en dubbel basketbalbord.


Wat Nederland ons biedt, halen we ergens anders niet:-)

Hiermee is onze oude antivandaal basketbalpaal vervallen. Als vaker gemeld, als we iets zelf of in Nederland kunnen produceren, halen we dat ergens anders niet. Ook als we er dan minder op verdienen, klinkt niet echt ondernemend of commercieel, maar winstmaximalisatie is nog nooit ons doel geweest! En dat is absoluut waar.. De vorige zware antivandaal basketbalpaal haalden we uit Roemeniƫ en de nieuwe verbeterde uitvoering produceren we in eigen beheer.
Onze nieuwe antivandaal basketbalpaal. Leverbaar met 1 basketbalbord, wedstrijdformaat en met een dubbel basketbalbord. 1 x recreatieformaat op kinderhoogte en 1 x wedstrijdformaat.Sponsoring


Ook hebben we afgelopen week onze sponsor-activiteiten uitgebreid.


Kids United
We waren al Gouden sponsor van Kids United, de contributieloze sportvereniging voor kinderen met een beperking en dus ook sponsor van het G-elftal van FC Groningen, Waar we bij de persconferentie aanwezig waren voor de aftrap van de nieuwe Eredivisie-competitie voor G-teams.

De persconferentie in het Hitachi stadion Groningen. 


FC Groningen
Hebben ons contract opengebroken als sponsor van FC Groningen en verlengd en uitgebreid.

Erik op de foto met accountmanager Eric Siegers

Donar
Zijn we nu ook sponsor van Donar geworden, samen met Piani Epoxy van Deny Pluim.
Dus vanaf komend seizoen zijn we ook met regelmaat in de Donar-tempel te vinden. We hebben er zin in.


Nu ook basketbal


Kortom, wederom een week met een gouden randje, dat we afgesloten hebben met een champagne-lunch. Soms moet je dingen vieren, anders is werk ook maar werk vinden wij.


De komende periode...
We hebben een nieuwe locatie voor Piani Epoxy, de jonge ondernemer (Deny Pluim) die we steunen en begeleiden in het opzetten van zijn eigen timmerfabriek (specialist in Epoxy-tafels). In Juni gaan we verhuizen en dan gaan we ook hier een feestelijke opening organiseren.Ook Piani Epoxy, volop in ontwikkeling!


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We helpen u graag

SKWshop.nl - nog altijd meer dan werken alleen :-) Buiten de sterkste!
0031(0)502806970
Geen opmerkingen:

Een reactie posten