zaterdag 25 mei 2019

Straatmeubilair - parkbanken en picknicksets

Picknickset Londen grijs-zwart


Straatmeubilair van regeneraat

Straatmeubilair, een verzamelnaam voor alles wat u tegenkomt in de openbare en semi-openbare ruimte. Afvalbakken, slagbomen, antiparkeerpalen en de hierboven afgebeelde picknicktafels en parkbanken model Londen met rugleuning. Veel gemeenten en bedrijven kiezen nog voor het reguliere straatmeubilair als het om parkbanken gaat. Vertrouwt blijkbaar of gewoon gewoonte...
Angst voor de term kunststof? Onbekend onbemind? Zegt u het maar, want als het aan ons ligt komt de openbare en semi-openbare ruimte vol te staan met duurzaam regeneraat parkbanken en picknicksets. Geproduceerd van 100% gerecyclede materialen en zelf ook weer volledig recyclebaar. Een lijn die perfect aansluit op de zogenaamde circulaire economie. (Cradle to cradle-principe)

Voordelen:

  1. geen onderhoud
  2. rotvrij
  3. grafittiproof
  4. milieuvriendelijk 
  5. betaalbaar

Zeer veel mogelijkheden

En last but not least, zeer veel modellen en uitvoeringen leverbaar.
Hieronder nog een afbeelding van de afgelopen week opgeleverde picknicksets model Londen in Eindhoven. Vakkundig geleverd en gemonteerd door ons eigen team. En ook hier werden de verwachtingen van de klant weer overtroffen, bij het zien en voelen van de degelijkheid!Picknickset Londen, ook leverbaar met banken zonder leuning en in diverse andere kleurstellingen. DE ultieme duurzaamheid voor een scherpe prijs!


Picknicktafel Matrix

Of wat dacht u van deze...Picknickset Matrix. Een moderne vormgeving en ook deze is weer in diverse kleuren leverbaar. Slechts nog een voorbeeld uit ons ruime assortiment. Als u dus van plan bent om nieuwe parkbanken of picknicksets te kopen, overweeg dan een serieus massief regeneraat. De prijzen zullen u aangenaam verrassen, net als het aantal modellen en uitvoeringen.


Picknickset Matrix grijs-zwart

Zie ook ons gehele assortiment regeneraat parkbanken en picknicksets, de mogelijkheden zijn legio.


Beelden zeggen genoeg. Parkbank model Canvas.

Indien u vragen heeft over deze lijn straatmeubilair, bel of mail ons dan, we informeren u graag. Want...vragen en offertes kosten u tenslotte niets ;-)De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte
SKWshop.nl - Buiten de sterkste!

050-2806970
info@skwshop.nl

Nog een productnieuwtje

Onze 1e parkbanken uit de nieuwe Sincan-lijn zijn geproduceerd. Weliswaar geen massief regeneraat, maar verzinkt staal met FSC-houten latten e zittingen. We zijn blij met en trots op het eindresultaat. Komende week worden de eerste parkbanken afgeleverd bij onze eindklant.


Parkbank Sincan, bijzonder fraai om te zien. Modern ontmoet klassiek 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten