zaterdag 4 mei 2019

Moderne fietsenrekken en ander nieuws.

Fietsenrek Santo

We hebben weer een paar prachtige fietsenrekken (aanleunrekken) aan het assortiment toegevoegd.
Model Venice en het hier boven afgebeelde model Santo.
Beide zijn qua vormgeving een aanwinst voor het buitenbeeld.

Leverbaar in diverse fraaie rak kleuren en het uniek aan deze fietsenrekken is dat deze beide voorzien zijn van een rubberen rand om beschadigingen aan uw rijwiel te voorkomen.


Fietsenrek Venice

Continue krijgen we aanbiedingen van fabrikanten, wereldwijd, om hun producten op te nemen in ons assortiment. Meestal zeggen we nee, omdat we alleen nog producten toevoegen/opnemen waarvan we zelf vinden dat deze iets toevoegen aan ons assortiment en aan de buitenwereld c.q. het buitenbeeld. En dat doen beide fietsenrekken in onze optiek voor de volle 100%, alhoewel smaken verschillen natuurlijk.... en gelukkig maar :-)


Ontwikkelingen
Verder zijn we bezig met een grote administratieve update van onze website, zogenaamde "back-end", de laatste update die we gehad hebben was de grote aanpassing va onze winkelmand, waar we inmiddels veel complimenten over gehad hebben. Kon ook niet anders, want de oude was volledig achterhaald en iets te onoverzichtelijk.

Nu gaan we ons facturatie-proces optimaliseren, u als klant zal hier niets van merken, maar voor ons zelf gaat dit een hoop tijd besparen, die we dan weer aan andere zaken kunnen besteden.


SKWshop voetbaltoernooi
Ook hebben we over 4 weken op 2 Juni ons 1e voetbaltoernooi. De SKW-bokaal. Een voetbaltoernooi dat we in samenwerking met Kids United (G-team FC Groningen), organiseren en alle teams gemixed worden met de leden van Kids United.
Plezier en op een leuke manier samenzijn, staat dan centraal. Er hebben zich al; diverse teams aangemeld, nu allen nog hopen op iets beter weer..

We kijken er in dieder geval met veel plezier naar uit.

Ons logo op de spelersbus van Kids United :-)


Aan het trainen met onze kantel dribbel voetbaldoelen Deze kunnen zowel voor het 4 tegen 4 KNVB spel als 3 x 1m ingezet worden en als 3 x 1.5 meter delen voor het Vlaamse dribbelspel.
En verder
Hebben we weer een paar mooie nieuwe picknicksets die we aan ons assortiment toe gaan voegen
Gaat Piani Epoxy, de jonge Noordelijke ondernemer die we steunen in het opzetten zijn zijn bedrijf over c.a. 4 weken verhuizen naar Groningen. (Eigen werkplaats).
Gaan we de komende week weer 2 prachtige voetbalkooien plaatsen. Een mini multi-court, onze pannakooi - basketbalcombinatie en een fraaie voetbalkooi met basketbal op drainbeton. (De vloer hebben we al gelegd).


DE drainbeton vloer ligt, de komende week plaatsen we hier een prachtige voetbalkooi met basketbal uit onze populaire Premium-serie voetbalkooien


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.

www.skwshop.nl - Buiten de sterkste
0031 (0) 502806970
Ons mini multi-court. Pannakooi - basketbalcombinatie, de komende week gaan we een uitvoering met blauwe doelen plaatsen. Dit court is nog altijd 1 van de leukste van Nederland! Afgebeeld de 1e die we hiervan ooit geplaatst hebben, locatie Slochteren en de voetbaldoelen met basketbal ontwikkeld in samenwerking met de jeugd. Inmiddels staan er alleen in Amsterdam al zeven:-)Geen opmerkingen:

Een reactie posten