zaterdag 5 oktober 2019

Fietsoverkapping model Laura

Fietsoverkapping Laura in de dubbele uitvoering, lengte 3 meter


Bijzonder fraai design, een lust voor het oog. Onze overdekte fietsenstalling, rijwieloverkapping model Laura. Ook afgelopen week hebben we weer een overkapping uit deze serie opgeleverd. Ditmaal de hierboven afgebeelde dubbele uitvoering met het optionele geïntegreerde fietsenrek.

Deze fraaie rijwieloverkapping is naast de fraaie vormgeving ook nog eens bijzonder duurzaam en bovendien scherp geprijsd. Dit zijn de opdrachten waar we zelf erg blij van worden. Een klantvraagstuk oplossen en daarnaast de buitenwereld ook gewoon een beetje mooier maken. Naast plein en straatsport, toch wel een beetje onze passie geworden... eerlijk is eerlijk...
Natuurlijk verkopen we ook met plezier slagbomen, parkeerpalen e.d. We zijn natuurlijk wel een commerciële instelling ;-) En ook daar lossen we klantvraagstukken mee op, maar of de wereld daar nu mooier van wordt.. Nee, dat zijn gewoon praktische producten die bijvoorbeeld de veiligheid verhogen, vinden we natuurlijk ook erg leuk om te doen, maar dit zijn de producten waar we dus oprecht van genieten en die ons werk bijzonder leuk maken.


Fietsoverkapping Laura, zijaanzicht van de dubbele uitvoering


Smaken verschillen
Smaken verschillen natuurlijk, maar we vinden deze zelf dud, naast onze fietsoverkapping model City, 1 van de mooiste overkappingen uit ons assortiment.
Leverbaar in een enkele uitvoering en in de al afgebeelde dubbele uitvoering.
Het basisdeel heeft een lengte van 3 meter en kan vervolgens iedere keer weer verleng worden met delen van 1.5 meter. Dit geldt voor zowel de dubbele als de enkele uitvoering.

Zeer hoogwaardige afwerking:
  • het dak is van transparant uv-bestendig slagvast polycarbonaat 4mm
  • staander voor de enkele uitvoering diameter 152mm, voorzien van voetplaten
  • staanders voor de dubbele uitvoering, aan beide zijden 2 kokers, D121mm.
  • de afwatering vindt plaats via de staanders met spuwersboven het maaiveld
  • de afwerking kan in een ral kleur van uw keuze.


Indien u meer wilt weten over deze fraaie overkapping, bezoek dan onze website: fietsoverkapping model Laura Of bel of mail ons, onze contactgegevens staan onderaan dit blog en we informeren u graag. Een ideale oplossing voor de openbare en semi-openbare ruimtes, als u vindt dat het ook gewoon mooi mag zijn.


De enkelzijdige uitvoering van deze fraaie fietsoverkapping, uitgevoerd in een lengte van 6 meter en ook hier is gekozen voor geïntegreerde fietsenrekkenOnze eerder genoemde rijwieloverkapping model City?
Ook hier laten we dan nog even een afbeelding van zien. Strakke vormgeving en ook deze is een aanwinst voor het moderne buitenbeeld. Ook deze is leverbaar in een enkelzijdige uitvoering en in een dubbele uitvoering. 

 
Fietsoverkapping City in de dubbele uitvoering, lengte 6 meter.


En ook voor deze geldt, indien u meer informatie wenst, zie dan onze website: fietsoverkappingCity, of bel of mail ons :-)


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. We helpen u graag en ons advies is altijd gratis.
SKWshop.nl - Buiten de sterkste!

*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten