zondag 20 oktober 2019

Noordelijke ondernemersbeurs

Pupillen voetbaldoel JVD150, nog altijd onze super-aanbieding.


Over 2 weken worden de Noordelijke Promotiedagen gehouden. FC Groningen is daar altijd prominent aanwezig en kiest dit jaar voor een nieuwe opzet. Voetbalplein, een plein waar ondernemers zich kunnen presenteren, in de vorm/sfeer van voetbal.
Als leverancier van voetbalmaterialen hebben ze ons gevraagd of we een steentje willen bijdragen en voor ons is dit een leuke mogelijkheid om de kwaliteit van onze voetbaldoelen te presenteren in het Noorden.
Speciaal voor dit plein, zijn we nu een pupillen voetbaldoel aan het produceren uit het absolute topsegment en gaan deze na de Promotiedagen toevoegen aan ons al zeer ruime assortiment assortiment pupillen voetbaldoelen.

Zelf zijn we dan de 2e dag aanwezig op dit plein, we zijn er dan niet om actief zaken te promoten, maar vooral om even bij te praten met de andere sponsoren en ondernemers. Gezelligheid dus :-)
Dus voor wie kennis met ons wil maken of even langskomen, SKWshop is aanwezig op dag 2 (6 November) op het FC Groningenplein in Martiniplaza (Groningen).


Pannakooi Match
Ook gaat dan de actie lopen waarvoor we de onderstaande ronde pannakooi voor geproduceerd hebben.


Pannakooi Match in de kleuren van FC GroningenEn verder...

-Wordt er achter de schermen rustig verder gewerkt aan de nieuwe kantoorunit website.
-Krijgen we twee leuke stagiaires de komende periode.
-Zijn op dit moment druk bezig met de werving en selectie van een nieuwe collega, die de functie/rol; van officemanager gaat vervullen.
-Wordt de laatste hand gelegd aan de verdere automatisering van onze facturatie.

En meer hebben we eigenlijk niet te melden, het hele team is eigenlijk best toe aan een beetje rust en daardoor pakken we op dit moment, ondanks alle leuke plannen die we hebben, even niets nieuws op.

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.


SKWshop.nl - Buiten de sterkste!

0031(0)502186970
M: info@skwshop.nl
3 x 1 meter voetbaldoel JVD195, ook dit is nog altijd een super aanbiedingGeen opmerkingen:

Een reactie posten