zondag 3 november 2019

Rookabri model Regenburg

Rookabri Regenburg, prachtig design. Een aanwinst voor de buitenruimte.


Rookabri's en rookoverkappingen. Als het om breedte en diepte van het assortiment gaat, keuze-mogelijkheden, bent u bij SKWshop aan het juiste adres. Van degelijke en duurzame budget-oplossingen tot prachtig design. Een zeer ruim assortiment!

Rookabri model Regenburg
Dit blog zetten we onze design rookabri - rookoverkapping Regenburg in de spotlight.
Een overkapping in de vorm van een parasol. Naar keuze leverbaar met een vierkant dak en een paraplu-vormig dak. Een zeer fraai vormgegeven overkapping, een echte blikvanger op uw buitenterrein.Beide uitvoeringen naast elkaar afgebeeld. Op de voorgrond de uitvoering van deze rookoverkapping met vierkant dak en op de achtergrond de uitvoering met paraplu-dak.  Beide zijn voorzien van de optionele sta-tafel met asbak.

Specificaties:
De basis van deze overkapping is een zware ronde staander met voetplaat, naar keuze leveren we deze verlengd, zodat u onder het maaiveld (onder bestratingsniveau) kunt monteren of de uitvoering met de standaard staander voor montage op het maaiveld. Het dak is voorzien van UV-bestendig slagvast polycarbonaat.

Afmetingen:
Uitgevoerd met paraplu-dak:
-Totale hoogte: 2990 mm.
-Sta-hoogte: 2900 mm.
-Doorsnede dak: 3.420 mm.

Afmetingen:
Uitgevoerd met vierkant dak:
-Totale hoogte: 2990 mm.
-Sta-hoogte: 2900 mm.
-Doorsnede dak: 3.000 mm.

De optionele rook- statafel:
-Afmetingen 1.2 x 1.2 meter
-Hoogte c.a. 125 cm.

Leverbare kleuren:
- leverbaar in bijna iedere standaard ral kleur

Levering/montage:
Naar keuze leveren we deze fraaie rookabri - rookoverkapping als bouwpakket, of verzorgen we de volledige installatie voor u.


Op deze foto ziet u de voetplaat onder bestratingsniveau. Dit is dus de uitvoering met de verlengde staanders. De tegels moeten hier nog even teruggelegd worden. Deze staat in Amsterdam.

Prijzen:
U heeft deze prachtige overkapping al vanaf: 3.253,00 ex btw.
De optionele sta-rooktafel, 499,00 ex btw
Transportprijs en montageprijs afhankelijk van aantal en locatie.


Als u op zoek bent naar iets unieks met een prachtige architectonische vormgeving, dan is onze Regenburg een uitstekende keuze. En als gemeld, zoekt u een goedkope oplossing een gesloten oplossing of een standaard rookabri, bezoek dan even onze website > rookabri's en rookoverkappingen SKWshop, absoluut de sterkste in rokersoplossingen voor bedrijf en industrie.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier van de openbare- en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We helpen u graag.

T: *31(0)502806970
M: info@skwshop.nlOok deze rookoverkapping Regenburg hebben we afgelopen week in Amsterdam geplaatst. (Kroonenberg)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten