zondag 27 oktober 2019

Fietsoverkapping model Leipzig

Fietsoverkapping model Leipzig, lengte 4.3 meter in de dubbele uitvoering

Goedkope fietsoverkappingen, ook daarvoor is SKWshop het juiste adres. Aan de term goedkoop hangt voor velen een bijsmaak van "geen kwaliteit'', maar niets is minder waar als het om onze Leipzig fietsoverkappingen gaat. Marketing technisch is voordelig eigenlijk ook een beter woord.

Als bouwpakket of voor u geïnstalleerd
Onze Leipzig overkappingen worden geleverd als bouwpakket en kunnen door de klant zelf in elkaar gezet worden of wij kunnen de montage inclusief de funderingen voor u verzorgen. Aan u de keuze :-)

De basis van deze overkapping bestaat uit verzinkte kokerprofielen, gecoat in een frisse ral kleur, RAL 9002. De staanders zijn voorzien van voetplaten met voorgeboorde gaten, ten behoeve van de bevestiging op het maaiveld. Het dak bestaat uit trapeziumplaat ral 9002. Een fietsoverkapping opgebouwd uit degelijke materialen dus. Het dak heeft een sneeuwlast van maar liefst 75kg per m2.


Basisdeel fietsoverkapping Leipzig, lengte 4,3 meter met een achterwand en 1 zijwand.

Met of zonder wanden
Deze voordelige fietsoverkappingen worden naar keuze met of zonder wanden geleverd. Indien u voor wanden kiest, ook deze zijn van zeer degelijke en duurzame trapeziumplaten. Ook deze zijn gecoat ral 9002.

Leverbare lengtes:
De lengte van een basisdeel, zowel enkelzijdig als de dubbelzijdige uitvoering is 4.3 meter. Deze kan onbeperkt uitgebreid worden met aanbouwdelen van 4.3 meter.
Aantal fietsen per deel die u kwijt kunt c.a. 11/12 fietsen.

Fietsoverkapping Leipzig, degelijk en zeer duurzaam.

Afmetingen basisdeel enkel  : 430 x 220- x 235 cm (L x H x B)
Afmetingen basisdeel dubbel: 430 x 440- x 235 cm (L x H x B)

Prijzen:
Een basisdeel zonder wandelementen heeft u al voor 906,00 ex btw
Bezoek voor alle informatie en een prijsoverzicht van onze Leipzig de website van SKWShop > fietsoverkapping model Leipzig En als u vragen heeft, bel of mail, ons, we helpen u graag en ons advies is altijd gratis.


Nog veel meer mogelijkheden
Natuurlijk hebben we nog veel meer mogelijkheden als het om overdekt fietsparkeren gaat.
Van standaard oplossingen tot exclusief design. Waaronder onze superaanbieding fietsoverkapping model BF1000. Een zeer fraaie transparante fietsoverkapping, afgewerkt met 2-zijdig uv-bestendig slagvast polycarbonaat. Bijzonder fraai design en zeer duurzaam bovendien.
Leverbaar in lengtes vanaf 3 meter. Nu volledig geïnstalleerd, inclusief, transport en fundering al voor: 2.450,00 ex btw in de verzinkte uitvoering. EEN SUPERPRIJS!


Rijwieloverkapping - fietsoverkapping model BF1000

Het afmonteren van een BF1000 fietsoverkapping van 6 meter. Ook deze gaat volledig gemonteerd naar de klant, daar graven we de prefab-betonfundering en zetten deze vast.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWshop.nl, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.

0031(0)502806970
M: info@skwshop.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten