donderdag 9 april 2020

Kantoorunits, maatwerk - vakwerk

Kantoorunit model VC 5 x 3 meter, het kwalitatieve topsegment

Op zoek naar een kantoorunit? 

Of het nu om een mobiele of permanente kantoorunit gaat. Kantoorunitspecialist.nl is het juiste adres voor uw huisvestigingsvraagstuk. Altijd een passende oplossing.

  • voor de binnenruimte en voor de buitenruimte.
  • geïsoleerd of zonder isolatie
  • op de begane grond of op een bordes, dat we desgewenst bijleveren
  • 1-laag of 2-laags- kantoorunits


De units tot een breedte van 3 meter kunnen wij indien de plek toegankelijk is, volledig gemonteerd leveren, de grotere bouwen we ter plekke voor u op.

Ontzorgt van A tot Z


Al onze kantoorunits zijn van het topmerk WSM-GMBH waar kantoorunitspecialist officieel partner van is. Qualitait in Metall.

Opties
Deze lijst is bijna eindeloos....Of het nu om elektrokasten, pc-aansluitingen of wandcontactdozen gaat, maar ook een keukenblok, toiletgroepen en douches behoren tot onze mogelijkheden.

Maar ook dit kunnen wij:
Maximale isolatie voor de binnenruimte - geluidreductie of bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoute lucht en vocht.

U geeft uw wensen aan en wij werken dit met plezier voor u uit.

Maatwerk-vakwerk
Als onze kantoor-ruimtes zijn maatwerk, hierdoor weliswaar iets duurder dan een standaardoplossing, maar u krijgt dan ook precies datgene dat u wenst.


Uitzondering maatwerk!

We hebben 1 standaard-oplossing voor de binnenruimte, waarbij u zeer zelf uw kantoorunit samenstelt. Onze SMART-Units. Altijd weer uitbreidbaar. Het nadeel is dat de maximale diepte max 2.3 meter is, lengte onbeperkt trouwens. Maar voor veel situaties is dit al voldoende.

De voordelen? Snelle levering en niet duur, marketing technisch klinkt de term voordelig beter.

Onze innovatieve SMART kantoorunits voor de binnenruimte

Dus als u op zoek bent naar een kantoorunit voor uw bedrijf, voor de binnenruimte, dan is het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte absoluut de moeite waard.
En vragen en offertes kosten u tenslotte niets.

Kantoorunitspecialst.nl

M info@kantoorunitspecialist.nl
T *31(0)502806970Een kijkje in onze productiehal, hier ziet u de fabricage van een grote kantoorunit uit onze W-serie, beste koop als het om kantoorunits gaat.


Kantoorunits model W, in bijna iedere afmeting leverbaar. Onze beste koop kantoorunits.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten