zaterdag 9 mei 2020

Picknickset, parkbank Matrix en handdesinfectiepalen

Picknicktafel model Matrix in de sand-beige uitvoering, geen rot, geen onderhoud en grafittiproof


Park- en straatmeubilair van massief regeneraat, nog altijd een uitstekende keuze voor de openbare en semi-openbare ruimtes, zoals scholen, campings, restaurants, openbare pleinen en parken.

Geen onderhoud
Doordat deze meubelen geproduceerd zijn van 100% regeneraat (kunststoffen), kan er geen rot optreden, geen splinter-vorming en hechten vuil en water zich niet.

Door en door gekleurd
Daarnaast zijn deze parkbanken en picknicksets door en door gekleurd en blijven dus mooi.

Milieuvriendelijk
Doordat deze meubelen van regeneraat geproduceerd zijn en zelf ook weer voor 100% recyclebaar (volgens het Cradle to Cradel-principe), zijn ze ook nog eens goed voor het milieu.

Duurzaamheid
Doordat deze fraaie lijn park- en straatmeubilair geen onderhoud nodig is en zo duurzaam, zijn ze ook nog een goed voor uw portemonnee.

Design
Veel modellen en uitvoeringen leverbaar, van standaard tot fraai design.

Klanten
Daar waar het voorheen voornamelijk bedrijven, scholen e.d. waren die voor deze meubelen kozen, zien we nu ook steeds vaker particuliere klanten die voor deze buiten-meubelen kiezen. Logisch, want ook zij kiezen voor duurzaamheid en gemak. Geen onderhoud.

Complimenten
En eerlijk is eerlijk, we krijgen bijna altijd de complimenten van de klant als deze meubelen geleverd worden. Meestal wordt de verwachting overtroffen.. terwijl we toch duidelijk van te voren melden, dat het absoluut top-producten zijn :-). Zien is geloven blijkbaar.


De bovenstaande picknickset staat ook bij een particulier. Picknickset model Matrix, uitgevoerd in een sand-beige kleur, net als de hieronder afgebeelde parkbank model Matrix in het sand-beige.

Parkbank Matrix, ook deze kenmerkt zich door een zeer fraaier vormgeving. Ook geleverd bij een particuliere klant.

Picknickset Matrix bij een onderwijsinstelling


Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe picknickset of parkbank in uw tuin, overweeg dan eens serieus een product uit de Govaplast-lijn. U kiest dan voor degelijkheid, gemak, duurzaamheid en het milieu.

SKWshop.nl - Official dealer Govaplast. En dat is iets waar we trots op zijn :-)
(In Nederland zijn er maar drie officiële dealers). 

Klik hier voor alle modellen en uitvoeringen: parkbanken en picknicksets Govaplast 


Govaplast Switch to Quality


Topdeal!
Handdesinfectie palen

SKWshop, primair buiteninrichter. Maar door de Corona crisis hebben een aantal partners ons gevraagd om Corona gerelateerde producten op te nemen. We hebben in zekere mate besloten om hier in beperkte mate gehoor aan te geven. En dus alleen die producten die aansluiten bij ons assortiment > kantoorunits voor de binnen en buitenruimte. Dus voor wie een kantoorunit aanschaft, kunnen we desgewenst Corona-schermen en handdesinfectiepalen erbij leveren. Deny en Tilly regelen de losse verkoop van deze duurzame en verrassend voordelige handdesinfectiepalen,

Uitzondering
De Sanimains handdesinfectiepaal, dit vonden we zelf een mooi product als het om prijs-kwaliteitsverhouding gaat. Een eenvoudig personaliseerbare paal met elleboogbediening en eenvoudig na-vulbaar.

We hebben besloten de verkoop via Piani Epoxy te laten lopen, de jonge Noordelijke ondernemer die we steunen en waarvan we ook, afgelopen week, de nieuwe website van opgeleverd hebben. En omdat Deny van Piani Epoxy, toch 1 dag in de week bij ons op kantoor zit, hebben we besloten de verkoop via hem te laten lopen. Een mooi product en een mooie leerweg in het ondernemerschap.
Wij ondersteunen hem vanzelfsprekend, samen met Tilly Adema, een dame met veel ervaring en kennis in deze branche. Superleuk om  te doen.


Klik op de link indien u geïnteresseerd bent of gewoon mer informatie wenst, u kunt dan ook direct de net gelanceerde nieuwe website bekijken :-)

Of bel direct: 06 22808056


De Sanimains desinfectiepalen, verkrijgbaar bij Piani-Epoxy.nl
De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies
*32(0)502806970
info@skwshop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten