zaterdag 16 mei 2020

Smarties en Karma

SKWshop

Nog steeds Corona, beperkende maatregelen, een samenleving waar wij als mens niet vrolijk van worden en dus blijven we ons focussen op de zaken die wel leuk zijn. Glas halfvol kun je denk ik niet zeggen, maar wij proberen het toch minimaal vanuit een kwart vol glas-perspectief te benaderen.
Smarties

Grote betonnen zit-elementen en erg leuk op school - en speelpleinen. Door de ronde vormen vriendelijk, duurzaam en veilig. (Geen scherpe randen).
De 1e week van juni richten we weer een mooi project in met deze fraaie zitstenen, wederom in Utrecht.

1 van onze (vele (Smarties) in de stad Utrecht


Veilig en veiligheidsverhogend

Door het gewicht zijn deze ook nog eens veiligheidsverhogend.... anti-terrorisme zeg maar. Gewicht c.a. 350 kg. Met een diameter van c.a 100 cm.
Leverbaar is diverse vrolijke kleuren en absoluut een aanwinst voor uw buitenruimte. Vrolijk en duurzaam straatmeubilair.


Enkele kleur-mogelijkheden van deze leuke variant op een parkbank


Op 1 of andere manier worden we zelf altijd weer erg blij al;s we hier 1 of meerdere van verkopen. En niet vanuit commercieel oogpunt, want zo duur zijn ze niet (voordelig zelfs) maar omdat we ze gewoon erg leuk vinden.

Meer informatie, of gewoon nieuwsgierig, zie dan > Smarties SKWhop
Karma

We worden werkelijk waar doodgegooid door fabrikanten en toe-leveranciers of we Corona-artikelen op willen nemen in ons assortiment. Maar de term Corona heeft voor ons zo'n rare bijsmaak, van ellende en verdriet, dat we hier bij weg blijven.
Natuurlijk kunnen we bij onze kantoorunits schermen en desinfectiepalen leveren, omdat we de klant dan ontzorgen.
Maar verder... Commercieel misschien niet slim, maar er is meer op deze wereld dan zo snel mogelijk veel geld verdienen. Eerlijk is eerlijk, ik wordt misselijk als ik weer lees dat er weer een oplichter aan de gang is met Corona-artikelen en/of hoe snel een groot aantal erop duiken met woekerprijzen. Wij geloven in Karma :-) En doen hier dus hoe dan ook niet aan mee. Wij zijn daarnaast op onze kantoorunits na (deze leveren we ook voor de binnenruimte) primair buiten-inrichters. En hebben tevens de visie: schoenmaker blijf bij je leest :-)Kantoorunits. Zowel voor de binnen al buitenruimte. Bijna iedere afmeting en optie mogelijk.

Aanbieding verlengd


Ook hebben we onze aanbieding met onze BF1000 fietsoverkapping verlengd. Een zeer fraaie transparante boog-overkapping, voor een superprijs. Compleet voor u geïnstalleerd, inclusief fundering nog steeds vanaf 2.450,00 ex btw.

Onbeperkt uitbreidbaar en tegen meerprijs ook leverbaar in een ral; kleur van uw keuze. Snelle levering! 

Meer informatie, zie  > fietsoverkapping model BF1000 Slechts 1 van onze vele mogelijkheden.

rijwieloverkapping - fietsoverkapping BF1000


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.


SKWshop.nl - Buiten de sterkste

*31(0)50-2806970
info@skwshop.nl
Onze betonnen Smarties, Domplein UtrechtGeen opmerkingen:

Een reactie posten