zondag 24 mei 2020

Pannakooi Premium, beste koop!

Pannakooi Premium 5 x 10m met kunstgras speelvloer

Pannavoetbal, nog steed razend populair!

Pannakooien en pannavelden, nog steeds razend populair op speel- en schoolpleinen. Maar ook bij sportverenigingen. Bij voetbalverenigingen om andere vormen van trainingen te en de jeugd tre enthousiasmeren doen en bij andere sportverenigingen om de jeugd ook van andere zaken te laten genieten dan bijvoorbeeld alleen tennis of korfbal.


Beste koop

SKWshop is misschien we de sterkste speler als het gaat om pannakooien en pannavelden op maat als het gaat om de prijs- kwaliteitsverhouding. Onze visie is dat ieder kind recht heeft op gratis kunnen sporten en spelen en pannakooien en pannavelden dragen daar zeer veel aan bij. Voor een ieder toegankelijk en het enige dat je nodig bent is een bal en die is altijd wel te vinden :-)
Daarom houden wij onze prijzen voor plein- en straatsport-artikelen waaronder dus de pannakooien laag!


Laagste prijsgarantie!

Op onze Premium-serie durven wij altijd de laagste prijsgarantie te geven voor een gelijkwaardig product. De Premium-serie is onze beste koop als het om pannavelden en pannakooien gaat. Opgebouwd uit kokerprofielen met kunststof scheiding van de metaaldelen en daardoor geluidsarm. Op de staalmatten die we gebruiken (volbad verzinkt na lessen) geven we maar liefst 20 jaar garantie! tegen doorroesten.


Afmetingen en wandhoogtes

We leveren deze in bijna iedere afmeting en wandhoogtes tot maar liefst 4 meter. En ook een overdekte pannakooi behoort tot de mogelijkheden.

Pannakooi Premium 5 x 10 meter. Wanden 3 meter hoog met net-overdekkingPanna-doelen

Ook hiervoor geldt dat we deze in diverse afmetingen kunnen leveren. En u krijgt bij ons altijd zonder meerprijs de voetbaldoeltjes in een ral kleur van uw keuze. (Gewoon omdat we dit zelf mooier vinden). Onze naam hangt er natuurlijk wel aan als we weer een pannakooi geplaatst hebben en we vinden het belangrijk dat ieder veld een "visitekaartje" voor SKWshop is.

Let wel, voor een pannaveld of pannakooi geldt dat er eigenlijk altijd kleine doelen in horen, want het tussen de benen doorspelen van de bal bij de tegenstander is belangrijker dan scoren. Maar uiteindelijk bepaalt u dit natuurlijk zelf :-)

Afgebeeld pannakooi 6 x 9 meter op een tegelvloer. Een tegelvloer is een uitstekende ondergrond voort pannavoetbal. het is tenslotte een variant op straatvoetbal. Ontstaan in de Surinaamse voetbalcultuur.


Speelvloer

Voor pannavoetbal geldt dat het een variant is op straatvoetbal en dus is een bestaande  verharde ondergrond in bijna alle gevallen een uitstekende keuze. Voetbalverenigingen kiezen wel vaak voor kunstgras, maar dat komt omdat ze dan in de winter door kunnen trainen. (Johan Cruyff zei ook altijd, voetballen leer je op een harde ondergrond).
Mocht u een speelvloer wensen, we kunnen u diverse ondergronden leveren. Kunstgras, rubberen tegels en zelfs waterdoorlatend beton en/of coating en belijning op uw bestaande ondergrond. We informeren u graag.Pannakooi met basketbal 7.5 x 15 m. Uitgevoerd met basketbalvoorziening en een rode granuplast rolcoating met belijningen op de bestaande tegelvloer


Basketbal

U ziet het op de afbeelding hierboven, ook dat behoort tot de mogelijkheden en ook hiervoor geldt dat we verschillende opties hebben.


Interesse?

Indien u interesse heeft, overweegt een pannakooi te kopen, neem dan vrijblijvend contact op. Vragen en offertes kosten u tenslotte niets en wij informeren u graag.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

SKWshop.nl, de sterkste in pannakooi en pannaveld op maat
Klik hier voor al onze mogelijkheden > de pannakooien van SKWshop


*31(0)502806970
M: indfo@skwshop.nl
Pannakooi Match. Ook een top-aanbieding!

Onze ronde pannakooi Match, nog altijd een top-aanbieding. Deze hebben we geproduceerd voor FC Groningen in de Maatschappij. Al voor 3150,00 ex btw (Een super, super prijs!) Deze pannakooi heeft een diameter van 6 meter en doeeln van 1.5 x 75 cm Het officiƫle wedstrijdformaat.Geen opmerkingen:

Een reactie posten