zondag 19 juli 2020

Fietsoverkapping, rijwieloverkapping model Laura

Twee stuks negen meter fietsoverkapping model Laura in de dubbele uitvoering.Overdekte fietsenstallingen, fietsoverkappingen
Voor ieder vraagstuk heeft SKWshop wel een passende oplossing. Groot of klein, voor bedrijf, particulier en openbare ruimtes. Duur, goedkoop, voor ieder budget een oplossing.

Fietsoverkapping Laura
Deze keer zetten we onze fietsoverkapping model Laura in de schijnwerpers, als het om design gaat, misschien wel 1 van de mooiste overkappingen uit ons assortiment.
Een fraai gebogen dak, afgewerkt met 4 mm. tweezijdig slagvast uv-bestendig polycarbonaat en op aanvraag ook leverbaar met zogenaamde kanaalplaten, 6 mm.

Enkelzijdig en dubbelzijdig
We leveren deze fraaie fietsoverkappingen in een enkelzijdige en in een dubbelzijdige uitvoering.
De enkelzijdige is voorzien van zware staanders met een diameter van 152 mm. De dubbelzijdig van 2 staanders met een diameter van 121 mm.
De dakspanten zijn van laser-gesneden staal met een dikte van maar liefst 8 mm.
Voor de afwerking van de ijzerdelen, kunt u kiezen uit een standaard ral kleur, zodat u uw overkapping perfect bij de omgeving kunt laten aansluiten.

Deze dubbele uitvoering van fietsoverkapping model Laura is gecoat in diepzwart ral 9005 en voorzien van de semi-transparante kanaalplaten 6 mm.

Leverbare lengtes:
Zowel de dubbele als de enkele uitvoering, leveren we in een lengte vanaf 3.1 meter. Deze kunnen uitgebreid worden met aanbouwdelen van ook iedere keer 3.1 meter.

Totale diepte (breedte):
De enkele uitvoering is 2.5 m. diep
De dubbele is 4.09 m. diep

Montage:
We leveren deze fraaie fietsoverkapping naar keuze, als bouwpakket, of volledig voor ui geïnstalleerd inclusief funderingen.

Samengevat een kwalitatief hoogwaardig overdekte fietsenstalling c.q. rijwieloverkapping die uitermate geschikt is voor openbare en semi-openbare ruimtes. Winkelcentra, stations, scholen, enz..
Prachtig vormgegeven en bijzonder degelijk en duurzaam.


De enkelzijdige uitvoering met een lengte van c.a. 28 meter.


Geïntegreerde fietsenrekken?
Erg leuk en fraai om te zien, is de optie om deze overkappingen van geïntegreerde fietsenrekken te voorzien i.p.v. losse rekken.


Als aan het begin benoemd, is dit slechts 1 van onze vele mogelijkheden. Voor alle modellen en uitvoeringen van onze fietsoverkappingen, zie onze website SKWshop.nl > fietsoverkappingen.
Voor iedere smaak en ieder vraagstuk een passende oplossing!


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
www.skwshop.nl - Buiten de sterksteUw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we staan u graag te woord.

*32(0)50-2806970
M: info@skwshop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten