zaterdag 11 juli 2020

Voetbalkooi Rapper Boef opgeleverd :-) Tout est Bon

Met Rapper Boef op de foto :-) Van rechts naar links, Erik - Boef en links Shirley van het toprestaurant YIP in Groningen 


Bij Boef in de tuin
Afgelopen week zijn we op bezoek geweest in Almere voor de oplevering van een top court uit onze Premium-serie. Voorzien van kunstgras, met ingelegd Logo "BOEF". Deze voetbalkooi is opgebouwd met onze Security-staanders en op de lange zijden geplaatst hart op hart 125 cm. De achterwanden 4 meter hoog met doelen 3 x 2 m gecoat in een fraaie oranje kleur.

Voetbalkooi in de tuin bij Boef. Een topcourt.


Een tevreden klant
Wij zijn blij met het eindresultaat en ook Boef is bijzonder tevreden. Ikzelf ben van een leeftijd dat ik niet echt in de rap-muziek zit, maar ben me er toch even in gaan verdiepen. Qua negativiteit die je tegenkomt als het over Boef gaat.... Niets van gemerkt! Wij vonden/vinden het een zeer sympathieke en zeer gastvrije jongen (jonge man), waar wij niets en dan ook niets verkeerd over kunnen zeggen en dat geldt ook voor Abel (de rechterhand van Boef). Top-gozers ;-) Samen gezellig een biertje en een wijntje gedronken. En hebben ze ons een tegenbezoek beloofd in restaurant Yip Voor de lekkerste Sushi van Groningen!


Een top-court uit onze Premium-serie voetbalkooien (dit is een Premium+ uitvoering)Ik ben fan..
Dus ken ik nu ook de muziek van Boef en ik ben fan :-) Ongekend de populariteit, want afgelopen week is Spotify plat gegaan vanwege de nieuwe "plaat" van Boef, omdat er tegelijkertijd teveel gestreamed werd.
Nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe dingen (muziek) leren kennen, dat is wat ons werk altijd nog leuk maakt. En Shirley, rechtsboven op de foto is in 1 keer de stoerste tante van de familie geworden, volgens de nichtjes (Allemaal Boef-fans).

De belijningen zijn ingelegd en daardoor extreem degelijk en duurzaam


Een leuke week dus.....Wij zeggen Tout est Bon ;-)

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.

*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl

SKWshop.nl - Buiten de sterkste!


Nog altijd in de aanbieding!

Onze fietsoverkapping - rijwieloverkapping model BF1000. Leverbaar vanaf een lengte van 3 meter en ook steeds vaker als rook abri ingezet. In de verzinkte uitvoering, lengte 3 meter, inclusief transport, montage en funderingen, slechts 2.445,00 ex btw. Een absolute top-deal! Een buitenkans voor wie een fietsoverkapping met een zeer fraai design zoekt van hoge kwaliteit.


Fietsoverkapping BF1000. Lengte 3 meter gecoat in diepzwart ral 9005

Geen opmerkingen:

Een reactie posten