zaterdag 27 juni 2020

Alweer een week met een gouden randje....

Heerlijke wijnen, champagne en een zonnebril


Warm, warm was het afgelopen week en omdat we in een oud pand zitten aan de Singels in Groningen, mogen we van onze (wel zeer goede) huurbaas geen airco gebruiken.
Maar ondanks de warmte hebben we een top week achter de rug :-) En dat gaat niet altijd over omzet... #erisnueenmaalveelmeerinhetleven.

De op de foto afgebeeld en wijnen hebben we gekregen omdat we een bank in de verkeerde kleur bij een klant hebben geleverd en deze i.p.v. proberen te verkopen of in een andere kleur te coaten weggegeven hebben. Hoe leuk is het dan dat je een dergelijke attentie van de ontvanger krijgt.


De betreffende parkbank, model Athene. Fraai Italiaans design met een uitstekende zit.


Ook leuk!
Ook zijn we bij Rapper Boef in de tuin begonnen aan de plaatsing van een mooie sportkooi. De vloer ligt erin en binnenkort beginnen we met de montage van de kooi (de doelen moeten nog terugkomen van de verzinkerij en poedercoating).

De speelvloer ligt, zodra we de doelen terug hebben van de coating gaan we de voetbalkooi plaatsen. Een top-court uit onze populaire Premium-serie voetbalkooien.

Piani Epoxy
Het bedrijf van de jonge ondernemer Deny Pluim uit Groningen die we begeleiden en steunen heeft een supermooie opdracht binnengehaald. Hij gaat een prachtige vergadertafel met een lengte van maar liefst 4 meter produceren, voorzien van een hele speciale blauwe epoxy rivier.

Epoxy-tafels, op maat. DE mogelijkheden zijn legio. Maatwerk, vakwerk uit Groningen :-)
Piani-epoxy.nl

Nieuwe collega
Drie weken geleden is Marion bij ons begonnen en links of rechtsom, het is altijd even afwachten..klikt het, past het... Maar ook dit blijkt een uitstekende keuze geweest te zijn. Marion zal zich in 1e instantie met de administratie bezighouden en zodra ze volledig ingewerkt is gaan we het takenpakket uitbreiden. De meeste vaste klanten, gaan haar vast en zeker leren kennen. En wij weten wel zeker dat deze net zo'n goed gevoel, hebben krijgen van Marion, als wij dat in zeer korte tijd gekregen hebben. Absoluut een aanwinst voor ons team!Nu ook deze in Noord Nederland geproduceerd

Basketbalbord Profi wedstrijdformaat

Ook hebben we besloten de grote wedstrijd basketbalborden zelf te gaan produceren net als we dat al deden met onze antivandaal-basketborden en alle basketbalpalen. Niet omdat dit beter is, of meer winst op levert, maar gewoon omdat we dan een bijdrage leveren aan de lokale economie. De 1e serie is gereed.


Ballenvanger
Ook hebben we een ballenvangertje geplaatst bij vv Hoogezand, de vereniging waar de kinderen van Nynke voetballen. Geen grote klus, maar wederom een opdracht waar we blij van worden. Want hoe vervelend zou het zijn als dit door een concurrent uitgevoerd werd.. toch?

Geschoorde ballenvanger met 2 m dsm onder en net boven bij VV Hoogezand.En zo kunnen we eigenlijk nog wel even doorgaan, zonder dat ere spectaculaire dingen gebeurt zijn, alweer een week met een gouden randje.......


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.SKWshop.nl - Buiten de sterkste!

*31(0)50-2806970
M: info@skwshop.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten