vrijdag 19 juni 2020

Voetbalkooi Didam opgeleverd

Opgeleverd, de overdekte voetbalkooi met kunstgras in Didam


Voetbalkooi Didam
Als in het vorige blog beloofd, de foto's van de in Didam opgeleverde overdekte voetbalkooi - sportkooi met LSR24mm zandgevuld kunstgras. We zijn trots op het resultaat en Didam heeft er een geweldige mogelijkheid bij, voor jong en oud om heerlijk te sporten en/of te recreëren.

Wederom een top court uit onze Premium-serie. Dit is een zogenaamde Premium+ voetbalkooi.
Dat betekent dat de zware staanders met kunststof scheiding tussen de metaaldelen hart op hart 125 cm. geplaatst zijn. Meestal is dit 250 cm. Hierdoor is de sportkooi zeer geluidsarm en zeer sterk en duurzaam. Dit court staat dus garant voor jarenlang sportief spelplezier.


Diverse spelmogelijkheden
Naast voetbal kan er ook gebasketbald worden in dit court. We hebben de kooi voorzien van volledig gelaste voetbaldoel- basketbal-units, model VBC160. Absoluut het topsegment.

In de lange zijden zitten aan beide kanten onze TRD300 voetbaldoeltjes, zodat er ook overdwars gespeeld kan worden op 2 kleinere velden. Voor de toegang is gekozen voor een afsluitbare poort.


Netoverdekking
Om geen overlast te veroorzaken tijdens voetbalwedstrijden, het veld ligt naast de voetbalkooi. is er gekozen voor een net-overdekking. Materiaal geknoopt Pe, maas 120 x 120 mm. Kleur zwart ondersteund door 2 kruislingse spankabels. De hoekstaanders van deze voetbalkooi zijn uitgevoerd ins staal van maar liefs 8 mm dik, waardoor en geen losse spankabelstaanders nodig zijn :-)


Nog even rondom opruimen en gereed voor gebruik. Sportkooien en voetbalkooien uit onze Premium-serie. Topkwaliteit voor scherpe prijzen!


Scherpe prijzen
Een resultaat waar we trots op zijn, SKWshop heeft zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot 1 van de sterkste spelers in Nederland en België, als het om pannakooien en voetbalkooien gaat. Altijd snelle vrijblijvende offertes en gratis advies. We houden onze prijzen scherp, omdat we vinden dat ieder kind rechte heeft om gratis te kunnen spoelen en sporten. Sporten is gezond, zorgt voor integratie en draagt bij aan een goede sociale ontwikkeling.

Op naar het volgende project, waar we bij een bekende Nederlander een fantastische voetbalkooi gaan plaatsen. We vinden het leuk om dit nog even voor ons zelf te houden, de materialen liggen bij de poedercoater en zodra we beginnen te bouwen, gaan we vanzelfsprekend hierover communiceren :-) Wordt vervolgd...Basketbal
Tor slot nog een foto van het verleden week opgeleverde basketbalveldje met onze verstelbare basketbalpaal model Rothe+. Geproduceerd van hoogwaardig RVS 3 mm.
Ook hier geldt voor ons, dat we de prijzen laag houden. De afgebeelde basketbalpaal is uitgevoerd met antivandaal- en geluidsarm basketbalbord in recreatieformaat.
Voor ons gehele assortiment zie: basketbalpalen op de site van SKWShop.nl.


Basketbalpaal Rothe+. Een aanwinst voor uw sportieve jeugd en slechts 1 van onze vele mogelijkheden
De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

SKWshop.nl - Buiten de sterkste, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag :-)


*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl

Volgende keer... 

De kantoorunits van Kantoorunitspecialist.nl - Powered by SKWshop
Voor ieder huisvestingsvraagstuk voor bedrijf en industrie, een passende kantoorunit.De volgende keer gaan we het o.a. hebben over de opgeleverde kantoorunits en de lopende projecten van Kantoorunitspecialist.nl - afgebeeld 2 van de afgelopen week geleverde kantoorunits uit de W-serie voor de binnenruimte,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten